Du er her

Treningsleir/ferie i Toscana

Rye arrangerte treningsleir til Castagneto Carducci i Toscana fra 31.mars til 12.april. Vi var 8 stykker som hadde flotte sykkelturer i fint vær (nesten) hver dag. Basen var

Hotel Zi’Martino der tidligere syklist ”Fausto” hadde kontroll. Alle hadde rom på bakkeplan med hver vår lille hageflekk for restitusjon i solen og mekking/montering av sykler. Den lille restauranten på hotellet var også bra, og frokost og middag var inkludert i tilbudet. Menyen var muligens litt kort for to hele uker, men det var mange smakfulle retter.
 
Linda og Henriette hadde laget forslag til ruter for hver dag. Dette var et bra utgangspunkt, men rutene ble også tilpasset varierende vær og varierende nivå blant deltakerne. Det ble også lagt inn noen hviledager mer enn planlagt, for motbakkene i Toscana sitter godt i beina.
 
Blant høydepunktene var turen til øya Elba som inkluderte en flott fergetur fra Piombino til Portoferraio på Elba og den 17 mil lange turen til Volterra og San Gimignano. Et annet ”høydepunkt” var den såkalte ”haglturen” da det haglet mer enn vi noensinne har sett. Haglet la seg i et lag på bakken, og sykkelturen gikk noe saktere enn planlagt…
 
Noen av deltakeren valgte å leie sykler på den lokale sykkelbutikken, som viste seg å være en autorisert Assos-forhandler med rikelig prutningsmonn. Både hotellet og sykkelbutikken var fleksible og hyggelige med leveringssted for sykler og transport til jernbanestasjon og flyplass. Dette var til stor hjelp da rutetabellen for bussene fortsatt er et hett og uavklart diskusjonstema.
 
Alle deltakerne var fornøyd med treningsutbyttet og turen for øvrig – og vi har allerede begynt å snakke om neste års tur.
 
 
 
 
Mvh
Linda B, Linda E, Janne, Roger, Bård, Thor, Tommy og Henriette
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese