Du er her

Fellesopplegg for Styrkeprøven 2010

Sten Enggravs bilde

 
Overnatting: Hotellet, Quality Hotell Augustin, ligger sentralt rett ved startområde. Kart finner du her.

 

Påmelding: Gjøres her innen 31. mai 2010

 

Frokost: Serveres fra klokken 04:00 på lørdag morgen. Det vil også være mulighet til å smøre med seg en matpakke, aluminiumsfolie er tilgjengelig.

 

Middag: Nytt av året er felles middag på hotell Agustin. Det vil bli servert et buffét bestående av kylling, fisk og pastaretter med tilbehør. De respektive gruppene vil få tildelt tidspunkt for bespisning mellom 17:00 og 21:00.

 

Sykkelparkering: Under forutsetning at våre sykler er rene og fri for olje kan vi ta syklene med opp på våre rom.

 

Sykkeltransport: Det vil bli organisert sykkeltransport fra Oslo til Trondheim. Det er leid inn lastebil som vil være på Hovin skole, Strømsveien 110, 0663 Oslo, torsdag kl. 18.00 - 19.00 for opplasting av sykler. Den samme lastebilen vil ankomme Trondheim utenfor Quality Hotell Augustin fredag kl. 17.00 for avlossing av sykler.
Den enkelte har ansvaret for egen sykkel ved lasting og lossing! Møt opp i god tid.

 

Priser: Inkluderer hotellovernatting, frokost, middagsbuffét, møtelokale og sykkeltransport. Alle priser er pr person.
Enkeltrom 1450.-
Dobbeltrom 1000.-
Trippelrom 850.-
Kun sykkeltransport 160.-

 

Transport: Den enkelte må selv ordne transport til Trondheim. Sjekk her: SAS, Norwegian, NSB, Nor-Way, Lavprisekspressen. Det er også en del servicebiler som skal opp til Trondheim, så her kan det også være muligheter. Ta eventuelt kontakt med gruppeleder.

 

Dersom du ikke ønsker middag eller transporterer sykkelen til Trondheim utenom Ryes fellesopplegg (setter du sykkelen i en av følgebilene må du fortsatt betale for sykkeltransport) kan dette velges bort ved påmeldingen. Det gjøres under ”støtteapparat”.
 

Relaterte artikler: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese