Du er her

Terrengsykkelskole for barn- og ungdom

Tord Bern Hansens bilde

Barne- og ungdomsgruppa i Rye arrangerer en enkel sommerleir/sykkelskole for barna for fjerde året på rad. Sykkelskolen er åpen for alle som er født i 2002 eller tidligere. Man trenger ikke være medlem i Rye.

Det blir et enkelt opplegg med turer i marka med utgangspunkt fra Sognsvann med mye sykling, men også andre aktiviteter. Lunsjpausene tar vi i det fri, eller vi besøker noen av serveringsstedene i marka. Du må ha med matpakke, slange/verktøy og eventuelt behov for ekstra tøy.

Sykkelskolen arrangeres i ukene 26 (28. juni – 2.juli) og uke 33 (16-20. august). Uke 26 er andre skoleferieuke. Vi starter kl 10 og driver på til kl 15. Frist for påmelding er 31/5 (om vi har trenerkapasitet tillater vi etteranmelding frem til 15/6). Prisen blir 500 kr/uke for medlemmer av Rye. Andre betaler 600 kr/uke. Blir det fullt, vil vi prioritere medlemmer av Rye. Ved få påmeldte og veldig stor aldersspredning, vil vi prioritere de som er eldre enn 10 år. Er du ikke medlem av Rye, koster innmelding i Rye bare 100 kr.
Påmelding gjøres her.

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese