Du er her

”Svarte sykkelritt?”

Klubben teller nå godt over 1600 medlemmer. Aktiviteten på treninger og i ritt er gledelig stor. Men ritt, påmeldinger, bestillinger, hotellbooking, sykkeltransport og styrearbeid gjør seg ikke selv.

Primus motor og leder for den store landeveisgruppa har nettopp flyttet til Skien. Vi skylder alle Sten Enggrav stor takk for det enorme arbeidet han har lagt ned gjennom flere år. Når han nå har flyttet, står vi plutselig i en kritisk situasjon: Landeveisstyret som bl.a. er ansvarlige for Nordmarka Rundt og bestillinger i forbindelse med Styrkeprøven av bl.a. lagkonkurransen, mangler leder og styremedlemmer.

Vi oppfordrer derfor deg til å brette opp ermene og ta i et tak. Hvis ingen melder seg til tjeneste, vil vi risikere å måtte avlyse Nordmarka Rundt og det spøker stygt for det som alle har tatt som en selvfølge i forbindelse med Styrkeprøven som landeveisstyret har besørget tidligere. I neste omgang vil heller ikke Øyern Rundt bli arrangert. Konsekvensene kan bli stygge hvis alle bare vil trene og konkurrere og ingen vil bidra i en periode for å få hjulene til å gå rundt.

Sk Rye drives på frivillig basis av tillitsvalgte og dugnadsfolk. Dette skaper samhold og kameratskap og vi blir bedre kjent med hverandre gjennom meningsfullt arbeid som gagner idretten vår.

Jeg blir veldig glad for å høre fra deg.

Bruk denne e-postadressen l_hjelseth@hotmail.com

Med oppbretta ermer
Lars Åge Hjelseth
Leder Sk Rye

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese