Du er her

Gode resultater i terreng NC i Horten

Tord Bern Hansens bilde

9. mai gikk Norges cup i rundbane i Horten. Rye var godt representert i ungdoms- og juniorklasser og kom hjem med 3 pallplasser i disse klassene. Flere er nå godt kjent med løypa som er neste års NM og UM løype.

Som vanlig er Hortens Cycleklubbs ritt godt arrangert. I tillegg byr løypa i Horten på lite grus og mange morsomme stier som favoriserer de som er teknisk gode. Likevel er den sykkelbar for de fleste, men feilene øker med syrenivået i beina.

Trym Bern Hansen representerte Rye barn og kom inn til en grei 4. plass i rittet etter et kraftig mageplask på oppvarmingen. I gruppa 13-16 år var vi godt representert med Ellinor, Selma og Frida i jenteklassene og Erling, Even, Eivind og Torjus i gutteklassene. Denne gjengen var lovet is til alle om noen i gruppa greide pallplass, og det fikk de. Alle jentene og Torjus havne på pallen. I tillegg syklet Even inn til sin beste plassering denne sesongen, og Eivind var ikke langt bak.

På juniorsiden var Rye representert med Ole Jørgen, Øyvind, Sondre, Thomas og Sylvi. Her syklet Sylvi inn til pallplass, men vi er usikre på om denne gruppa har inngått noen bonusavtale på is, så vi vet ikke hvordan dette ble feiret ;-)

Som førsteårsjuniorer hevdet Thomas og Endre seg godt. Sondre visste også skikkelig innsats da han etter å ha løpt nesten en halv runde med ødelagt bakhjul fullførte rittet etter å ha fått et nytt i lange-/teknisk sone.

Frem til neste rundbanehelg i Norges cupen 12-13. juni er det gode muligheter for å legge ned mye bra trening og more seg i Nissan cup.