Du er her

Glenn Johansen satser mot Paralympics i London 2012!

Klubbens hovedstyre har enstemmig vedtatt å støtte Glenn med et beløp hvert år fram mot handikapolympiaden i London i 2012. Beløpene vil dekke utgifter til reiser, treningssamlinger, startkontingenter og andre ”driftsutgifter”. Vi ønsker å  gjøre satsningen økonomisk mulig for dette unike prosjektet og vi er stolte av at Glenn tar denne utfordringen.

Til tross for et medfødt handikap som gjør sykling til en mer krevende sport enn den i utgangspunktet er, satser Glenn mot temposykling i sin klasse i London.

Vi vet nå at Glenn nærmer seg det knallharde kvalifiseringskravet i temposykling og at NCF har tatt kontakt med ham og er i dialog om videre satsning.

Glenn vil også være representant for andre med handikap som ønsker å delta i Sk Rye.

Vi vil også trekke fram at Spinn fullt ut støtter Glenn i hans satsning ved å gi ham svært gode priser på sykkel og utstyr. Det står heller ikke på god service og hjelp i butikken på Storo.

Les selv Glenns presentasjon av seg selv. Det er god grunn til å ta av seg hjelmen og i noen øyeblikk reflektere rundt pågangsmot, humør og vilje.

Vi ønsker Glenn til lykke med trening og satsning.  Han har lovet oss reportasjer fra treningssamlinger og ritt. Vi gleder oss til å følge ham på veien mot målet og vet samtidig at mye skal lykkes og at slike prosjekter er sårbare: Mye skal klaffe og skader, sykdom og uhell kan ødelegge underveis. Vi krysser fingrene og heier ham fram!

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese