Du er her

Flotte prestasjoner i Terrengsykkelrittet

Claes Watndals bilde

 

Flere Ryesyklister koste seg i Østmarka lørdag 22. mai, og markerte seg sterkt på resultatlistene. Jentene sørget for klasseseier i K13-14 og K15-16, mens gutta sikret pallplasser i M13-14 og NC Junior.

Det var herlige forhold på Haraløkka, og mange ivrige terrengsyklister hadde gledet seg til å prøve løypa som mange synes er både spennende, tøff og utfordrende. 

 

Terrengsykkelrittet byr gjerne på utfordringer som passer de som er glad i tekniske partier og noen friske utforkjøringer. Varmt vær den siste uken hadde nok tørket opp litt, men allikevel var det mye gjørme enkelte steder. Terrengsykkelrittet kan by på innlagte spurtpriser, og egen utforpris til de som forserer en frisk utforkjøring på best tid. Rittet har i år status som NC maratonritt, og er også seedingritt til Birken. 

 

I K13-14 vant Ellinor Høgberg, og Frida Bustad tok førsteplassen i K15-16. Siden jentene fikk samme starttidspunkt, kunne de dra nytte av hverandre i store deler av løypa. Even Aksnes Tønseth kapret en sterk 2. plass i M13-14 og Sondre Kristiansen og Endre Evensen holdt følge helt til mål og tok 2 & 3. plass i NC Junior.

 

Se rittets hjemmeside for mer informasjon og resultater. Bilder er hentet fra Team Kjekkas.

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese