Du er her

Bloggen til Claes Watndal

Claes Watndals bilde

Treningsplan, Lille 40 - juni 2013

Treningsplanen for juni frem til Lillehammer-Oslo finner du her - velkommen til gode treningsøkter med oss!

Claes Watndals bilde

Bilder fra UB-cup, Skullerud 8. mai

Takk til IF Frøy for godt arrangert UB-cup ritt på Skullerud - mange ryttere fra SK Rye til start i en våt og tidvis sleip løype. Mange bra bilder finnes her, takk til Haakon Selje/IF Frøy

Claes Watndals bilde

Sesongstart - Lille40

Så kan vi ønske velkommen til første fellestrening for 2013 sesongen torsdag 4. april 18:00.

Claes Watndals bilde

Infomøte – 2013-sesongen med Lille40

Det er forsatt mange muligheter for god sykling i 2012, men ressursgruppa for Lille40 har allerede startet planleggingen for neste sesong.

Vi inviterer til infomøte, hvor vi vil gjennomgå overordnede mål for sesongen, satsningsritt, treningsopplegg med mer. Vi vil også vise litt film fra flere av rittene/treningene denne sesongen.

 

Claes Watndals bilde

Hovedtreneren gjør solid comeback

Den populære hovedtreneren for Barne- og Ungdomsgruppa, Robin Mackenzie-Robinson, hadde en laber start på sesongen med et stygt fall som resulterte i sykehusopphold for å fikse brudd i krageben, bekken og mye skrubbsår. Der de fleste nok ville brukt en stund på å komme seg tilbake til toppform igjen, har Robin imponert stort med målrettet trening så fort kroppen har vært i stand til det.

 

Claes Watndals bilde

Flotte prestasjoner i Terrengsykkelrittet

 

Flere Ryesyklister koste seg i Østmarka lørdag 22. mai, og markerte seg sterkt på resultatlistene. Jentene sørget for klasseseier i K13-14 og K15-16, mens gutta sikret pallplasser i M13-14 og NC Junior.

Det var herlige forhold på Haraløkka, og mange ivrige terrengsyklister hadde gledet seg til å prøve løypa som mange synes er både spennende, tøff og utfordrende. 

 

Claes Watndals bilde

Oppdatert trenerliste

  Vi har gjort noen endringer i treneroppsettet for Barne- og ungdomsgruppa - 

Claes Watndals bilde

Første terrengtrening fra Sognsvann


Terrenggruppa er i gang etter vinteren

Claes Watndals bilde

Trenerliste for 2010-sesongen

Gjeldende treneroversikt for 2010-sesongen pr. 8/4 finner du her. For spørsmål eller kommentarer, kontakt meg gjerne på mail eller tlf 95157359.

Mvh,
Claes Watndal