Du er her

Randsfjorden Rundt på lørdag

Hanne Eldbys bilde
Forum: 

Hei alle sammen,

 

Randsfjorden rundt er allerede på lørdag, vår pulje heter Klubblag Rye 20+, og starter klokken 09.30. Vi er der en time før og henter ut startnumrene, og så møtes vi i startområdet tre kvarter før start dersom ikke regnet pøser ned (Gud forby!!!) Hvis det regner finner vi et tak å stå under.

 

De som så langt har meldt at de deltar er: Ketil, Jørn, Espen, Inge, Asle, Tore, Sverre, Kristin, Roy, Harald, Per og meg selv (Hanne) så vidt jeg har registrert. Jeg tror kanskje at Fredrik også er med, husker ikke hva han har sagt, og Donna er ikke helt sikker. Dette betyr at vi er ei rulle på minst 12 stykker. Er noen glemt, så meld fra :-)

 

Vi legger opp til en gjennomsnittsfart på omtrent 29 til30 km. i timen, med andre ord det som skal være marsjfarten på Trondheim - Oslo. Vi kommer dermed i mål på omlag 5 timer. Hovedpoenget er dermed å få syklingen best mulig til, og ikke å få et best mulig resultat akkurat på Randsfjorden. Vi kommer til å lage faste plasser i rulla sånn at vi sprer erfarne og uerfarne, sterke og mindre sterke i en fornuftig rekkefølge. Ellers må vi trene mere på å snakke med hverandre mens vi sykler. Vi må både være flinke til å melde fra når de rundt oss gjør ting riktig, og når den foran for eksempel må avpasse farten bedre ved veksling, eller må henge bedre på hjulet foran. Vi kommer til å sykle både rulle og på rekke.

 

Vi tar ca tre minutters stopp på de to matstasjonene, ellers må dere sørge for å ha med dere drikke og mat nok til 15 mil. Og ikke glem ekstra slange, bremseklosser og sånt :-)

 

Husk å gå over syklene deres før vi starter. Still med rene og nysmurte sykler, sjekk bremseklosser, at dekkene ikke har skader eller for eksempel glasskårbiter i seg og at lufttrykket er riktig. Vi stopper og venter hvis noen punkterer eller har andre tekniske problemer.

 

Da gleder vi oss til en nydelig og hyggelig tur gjennom et vakkert kulturlandskap :-)

 

Hanne :-)

Fredrik Nensin Bergs bilde

Hei, jeg er med på lørdag. Det er også min svoger, Patrik, Vi skal begge være påmeldt nå.

Hanne Eldbys bilde

Kjempefint, og selvfølgelig husker jeg det med en gang du nevner din svoger :-)

Det er spådd lett skyet, sol og ikke for varmt! Dette blir en kjempetur "gjennom et vakkert kulturlandskap"!

Jeg skal kjøpe inn noen energi-barer så alle får ihvertfall en energi-bar med seg på turen.

Per

Heisann

Jeg har ikke fått meldt meg på, da sykkelen var på service og jeg var usikker. Er det noen som har et startnummer som ikke skal brukes??

Kontakt meg på 94501392

 

Harald