Du er her

L35 . "rulle 4:59" . Randsfjorden rundt.

Willy Hugo Nordness bilde
Forum: 
Jeg vil si vi slo de aller fleste mål for dagen gutter OG jenter.

Med en tid i mål på 4.03 på laget så kom vi jo godt innenfor 4:10 - 4:15 som vi kjørte etter som målestokk ..

Når vi legger til at vi kjørte uten noen suport, uten teknisk bil, uten langing eller noe som helst,

men tok en flere minutters stopp for påfylling av drikke .................. og snus :-)

pluss fjerning av gammel drikke, så er dette meget bra!

Men en mere "påkostet" gjennomføring så tenker jeg vi hadde vært godt under 4 timer.

I samme slengen så  "mosa" vi 17 timern med 10 minutter .......... noe vi ææææ, løselig pratet om før start :-)

 

Takk til hele gjengen for et knallbra gjennomført ritt der alle gjorde det som skulle til hele veien rundt.

Jon-Ivar Lunds bilde

Nå var det vel langing av flasker til alle som rakk å rekke ut høyrehånda ved første matstasjon.....Jeg og Håvar stilte i den særs ekslusive Pulje 2 som etter alt å dømme var den aller minste puljen med ca 16 startende der minst fire hadde klubbdrakter. Vi moset Rye17 og gruset L35 men hadde ikke nok futt i beina til å presse oss selv eller noen andre under 4 blank. Tror de fleste fra Rye som deltok ifjor kjørte raskere i år til tross for regnbyger, hagl og vind.

Linux Registered User # 195305

Helt enig med Willy - vi hadde en strålende tur hvor rullekjøringen fungerte veldig bra. Dette var mitt første landeveisritt og det var en positiv erfaring som jeg har lært mye av. Litt synd med regnbygene og gjengen fra Otta som ble en "propp" for oss. Ganske sikker på at vi hade prestert enda bedre om vi hadde fått kjøre rulle de siste 2,5  milene også, men det var ikke mulig å komme forbi etter min vurdering. Litt usikker på hva som er fornuftig å gjøre i slike situasjoner - bør vi legge oss i ryggen slik vi gjorde, eller lage en luke, kjøre opp rulla og forsøke å kjøre forbi? Vi får tenke gjennom slike scenarier til Lillehammer - Oslo om en måned. Jeg gleder meg allerede! "4.59" skal vi klare! 

Asgeir

Asgeir Fløtre

I dag gikk det veldig bra, rulla satt og innsatsen var på topp. Har sett på våre tider knyttet opp mot rye tempoen (slo oss med 23 min), team guldbransdalen (slo oss med 20 min), rye 17 (vi slo de med 10 min),  og ceres(slo oss med 6 min). Fram til bjørneroa 68 km (41% av distansen) taper vi 14 av 23 til rye tempoen, 11 av 20 til guldbransdalen, 7 av 6 minutter til ceres, og vi er "bare" 1 minutt av 10 foran 17 timern. Vi taper mesteparten på de første 68 km... Tror vi lett kunne hentet 5 minutter ved litt tøffere kjøring i starten.

Willy Hugo Nordness bilde

Selv om Mr.Lund lengre opp her mener at 2 minutter er å "gruse" !!

så vil jeg si det slik at med en gjeng (17 stk) helt nye folk trommet sammen til en ny rulle med mikroskopiske mengder av trening sammen, så kjørte vi ut forsiktig for å "sette" rulla,

dette pluss den nødvendige stoppen ved matstasjon nr 2 gjorde vel sitt til at vi faktisk IKKE tangerte tiden til L40 fra i fjor på 4t 54min!

Når man ser på overskuddet til mange av folka mot mål,

så har du nok rett, vi kunne nok ha kjørt mange minutter fortere frem til Bjoneroa :-)

~Fuji~