Du er her

NC start i Holmestrand

Anders Åsbergs bilde

Da er årets NC igang og det var god deltakelse fra Rye i årets første konkurranse. Dessverre hadde Frank Denis blitt syk kvelden før så der forsvant Ryes vinstsjanser!

Holmestrand stilte med sol og fint vårvær men det var kun 12 grader i fjorden så svømmingen foregikk innendørs i et varmt basseng. Det var sprint som stod på programmet. Etter at de 750 m i bassenget var avverkede ble det jaktstart ut på de 2 milene på sykkel og så rett over til 5 km løping. Terrenget er forholdsvis kupert i Holmestrand men viden var i hvert fall ikke så plagsom.

Østmarka IL stakk av med både 1. og 3. plassen i MENN SENIOR (dvs. de unge mellom 20-39): 1. Even Hersleth (58:57), 2. Henrik Oftedal (Holmestrand TRI 59:31), 3. Øyvind Johannesen (60:16). Av Ryes "ungdommer" ble det følgende plasseringer: 19. Bjørnar Torsen, 21. Eelco vanWeerdhuizen, 23. Øyvind Svare Kristoffersen, 24. Jens Laurits Nielsen.

I klassen for de litt mer voksen (MASTER I) vant Erik Guldhav fra Holmestrand TRI (62:08), 2. Anders Åsberg fra Rye (65:34), 3. Henrik Johansen fra Tønsberg TRI (66:01) og Ryes Frank Thommesen kom inn på en fin 10. plass.

Triatlon er en utrolig artig konkurranseform og det er helt sikkert flere av Ryes medlemmer som ville gjøre det bra. Det er bare å melde seg på til neste konkurranse!

/Anders 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese