Du er her

Er det noen i denne gruppen som har lyst til å være med å sykle Lillehammer – Oslo?

Forum: 

Lille 35 har vokst seg veldig stor i år og vi har bestemt oss for å dele inn i mindre grupper. Tidligere har det vært snakket om Lille 38, Lille 35 og en Lille 33, men vi har ikke konkludert med noe fast ”kilometer- i- timen-mål”. De to raskeste gruppene er forholdsvis store, men det er ikke så mange i den roligere gruppen. Vi ønsker derfor å sjekke ut om det er noen i de andre gruppene som har lyst til å slenge seg med her.

Det ryktes at det er noen som trener sammen med 20+ som kan tenke seg å sykle Lillehammer – Oslo. Hvis du er en av dem, ønsker vi deg velkommen til både å trene og sykle rittet sammen med oss. For å bli kjent med hverandre er det viktig at vi bruker de fire neste uken til å bli kjent og drille kjedekjøring.
Høres dette spennende ut? Møt opp på treningene til Lille 35, se aktivitetskalenderen for tid og sted. På hver trening deler vi inn i nivå 1, 2 og 3. For å skaffe en oversikt over hvor mange som kan tenke seg å være med i nivå 3 gruppen, er det fint om du enten svarer på dette forumet eller sende en e-post til may.kristin.haugen@hotmail.com eller SMS til 97745057.
Jeg kommer ikke til å være på treningen tirsdag og torsdag denne uken, men spør etter Lars-Åge hvis du har spørsmål. 

Hei

Jeg blir med på den rolige delen. Har starttid 10.55 og syklet Lille 30 de 2 siste årene.

 

Jørn

Håper å se deg på treningen på søndag; da er det rolig langtur!

 

May Kristin

Tine Chans bilde

Hei, 

Jeg sykler med Rye 20+ og har lyst å sykle med dere fra Lillehammer. Jeg kommer på treningen til tirsdag og blir med i nivå 3 gruppen. 

Følgende informasjon er gitt til L35:

Vi flytter treningstiden til 1830 på torsdag 17.06

Alle som skal sykle fra Lillehammer må stille på de to siste treningene, søndag 20.06 og tirsdag 22.06. Vi kjører inn rullene. De som ikke stiller på treningene søndag 20.06 og tirsdag 22.06 må ligge på halen.