Du er her

Trening i juni.

Forum: 

Vi nærmer oss Trondheims-turen vår og vi trenger å bli enda bedre på å kjøre rulle over lengre strekninger og vi trenger flere kilometer i bena våre. Bakkedrag i Grefsenkollen og tempodrag på Kjeller bruker vi derfor ikke lenger tid på. Jeg har derfor lagt opp følgende program for tirsdag og torsdag denne uken, og de resterende søndagene vi har igjen.

 

Jeg ber om innspill om sykkelruter som er ca 60 km lange for tirsdag- og torsdags-treningene.

 

-Tirsdag 1/6 kl 1830. Kort langtur. Oppmøte parkeringsplassen på Skullerudstua og vi sykler mot Follo. Ca 60 km.

-Torsdag 3/6 kl 1830. ENEBAKK RUNDT REVANSJE. Vi sykler Enebakk Rundt mye fortere enn sist gang. Klarer vi å knipe 30 minutter? Oppmøte parkeringsplassen på Skullerudstua. Ca 80km.

-Søndag 6/6 kl 0900. Øyern Rundt. Vi sykler rundt Øyern, men starter på Årvoll Skole for å få en litt lenger tur denne gangen. Ca 170 km.

-Søndag 13/6 kl ???? Mjøsa Rundt. Vi deltar i rittet Mjøsa Rundt. Oppmøte Feiring Skole. Ca 235 km.

-Søndag 20/6 kl 0900 Randsfjorden Rundt. Vi sykler rundt Randsfjorden igjen for å perfeksjonere bakkesyklingen (både oppover og nedover). Oppmøte Brandbu Ungdomsskole. Ca 150 km

-Tirsdag 22/6 kl 1830. Frivilig og rolig tur, Sørumsandrunden. Oppmøte Kjeller. Ca 50 km.

Inge Sundbakkens bilde

Dæven......kroppen min får det tøft denne uka ser jeg :-)

Hei igjen,

På grunn av kolliderende arrangement på søndag 6/6, rittet Hurdalsjøen Rundt går på samtidig, må vi sykle rundt en annen sjø. Vi sykler dermed rundt Øyern (sør for Lillestrøm). Runden er ca 120 km lang og med start på Årvoll får vi nok 50 km ekstra. Det blir dermed ca 170 km med en del opp og ned. Vi må derfor sykle klokt og forsvarlig for å få en god gjennomføring.

Hello

Har pappaperm i juni, så hvis noen er med på dagtid, så si ifra. Har planer om å kjøre opp til Tryvann noen dager, dette blir ikke tirs, tors eller søndager, som er fellestreninger.

Fredrik Nensin Bergs bilde

 Blir mye hjemme neste uke, så si fra. Trenger en god "kanin" til bakketrening jeg :-)

Hei alle sammen,

Tirsdag starter vi i Hvervenbukta klokken 1830 og sykler til Drøbak.

Torsdag starter vi på Kjeller (Oslo Kristne Senter) kl 1830 og sykler til Harestua.

 

Når denne uken er over så har vi igjen en tirsdag og en torsdag å sykle før DSSP. Dersom noen har noen ønsker for hvor vi skal sykle, send meg en mail! Turen bør være mellom 6 og 8 mil.