Du er her

"Restitusjons tur 01.06"

Håvar Kvisbergliens bilde
Forum: 

Synd at det ble tekniske problemer for Anton. Håper det ordnet seg. Dog ble det en meget bra økt for noen av oss som stakk i front. Det utviklet seg etterhvert til årets tempoøkt for undertegnede. (tror ikke jeg var alene om det heller!)

Det var noen ønsker om data fra "restitusjonsturen"

 Sånn rundt regnet ble det ca 59 minutter med gass. Snittfarten ble ca 40,5. (har slått sammen et par "laps" uten å finregne. Var 9 minutter med litt rot og slitne bein inni der. Puls lå vel pluss/minus 90% hele tiden. Blir overrasket hvis noen lå lavt i sone 3 :-)

På bakgrunn av denne økta hvor vi manglet 75% av laget og andre resultater så foreslår jeg at vi har en ambisjon om 38 i snitt på Mjøsa.

(Skulle vi bli slitne underveis så forslår jeg at Øyvind tar noen føringer alene. Skammelig god form i dag og det var han langt ifra alene om!)

 

 

Jon-Ivar Lunds bilde

Det høres jo fornuftig ut, men først må jeg bli kvitt forkjølelsen som har plaget meg siden dagen før RR. Blir ikke bedre av å trene, blir ikke bedre av å ikke trene heller.......

Linux Registered User # 195305

Mange takk for turen, det var rått!

 

Var vel ikke optimal rullekjøring heller. Vi hadde noen interessante ruller (les alle på en linje). Hadde vi klart å holde konstant rulle der, kunne vi virkelig snakket. Vet du hva vi hadde som toppfart i motvinden?

Håvar Kvisbergliens bilde

Har ikke tilgang til PCèn her så jeg ser ikke hvor toppfarten ble satt. Har ihvertfall logget 72,4 km/t som toppfart totalt. Forøvrig tror jeg vindbelastningen ble ganske jevn fordi vi snudde ved Gardermoen.  Vi hadde marginalt større fart på første halvdel av økta.(medvind)  0,5km/t høyere fart.