Du er her

Mjøsa Rundt

Per Christian Dæhlins bilde
Forum: 

Rittet går søndag 13. juni. Vi skal starte i samme pulje som Lille 35 kl. 08.40. NB! Hverken vi eller Lille 35 kjører rittet hvis det regner. Derfor har vi tidligere hatt felles påmelding til Mjøsa rundt. I år har arrangøren gått over til å bruke deltager.no og vi kan derfor ikke ha felles påmelding. Dvs. jeg har ikke et påtrengende behov for å legge ut påmeldingskontingenten for hele laget :-)

MEN DU MÅ IKKE MELDE DEG PÅ FØR VI HAR BESTEMT OM VI KJØRER RITTET. Og det gjør vi først uken rittet går, litt avhengig av hvor trygge vi er på værmeldingen. Startkontingenten er den samme helt frem til fredag 11. juni kl. 24.00. Deretter er det etteranmelding som gjelder og startkontingenten øker med 50%. Kontant betaling ved start regner de som etteranmelding.

Grunnen til at vi ikke kjører rittet i regnvær er avrenning fra jordene på vestsiden av Mjøsa opp til Gjøvik. Det er alltid mange som blir syke hvis det regner på denne strekningen.
For påmelding, når den tid kommer, https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=19024 

Per Christian Dæhlins bilde

Værmeldingen for søndagen ser mye bedre ut nå enn den har gjort tidligere, men meldingen er fremdeles ganske usikker. Vi venter derfor med beslutningen om vi skal kjøre eller ikke et par dager til.

Påmeldingsfristen er ikke før fredag kl. 24.00.

/per chr.