Du er her

Vedr. treningen søndag 6. juni

Forum: 

Hei!

 

Ser på aktivitetskalenderen vår at vi skal ha rolig langtur på 3 timer (kl. 10-13) på søndag. Er dette riktig? Det er vel ikke langtur når vi snakker om kun 3 timer? En rolig langtur bør vel være på 4-5 timer. Hva med å fremskynde starten til  kl. 09 og varighet frem til kl. 14? Vi familiefedre ønsker også å benytte deler av søndagene til familieaktiviteter. Og da er  sykkelavslutning rundt kl. 14 ideelt.

 

Kva seier kapteinane til dette innspelet?

 

Alternativet mitt nå på søndag er å legge ut på egen langtur direkte hjemmefra tildig på morgenkvisten. Men det er alltid hyggeligst og mest riktig å sykle sammen med laget.

 

Stein

Fremdeles godt gift og far til 3

Geir Pettersens bilde

3 timer er ikke riktig. Planen er en lang langtur. Tipper den vil være på nærmere 5 - 6 timer.

 

Framskynder starttidspunktet til 0900.

 

 

Kåre Furulunds bilde

Hei

Jeg kommer dessverre ikke på trening Søndag, men kommer til å ta en rolig 25 mils tur på Lørdag istedenfor. Hele østfold (tror jeg)

 

Kåre

Geir Pettersens bilde

Telemark Tours er temmelig nøyaktig 25 mil, Kåre... "Rolig" blir det imidlertid ikke.

Nils Jørgen Mittets bilde

Ser Geir fremskyndet tidspunktet. Burde kanskje hatt med det i planen fra starten av men det falt ut litt. Enig i at det er greit å komme i gang i rett tid.

 

Rolig langtur kan ogås være på 3 timer i mit hodet, men planen på søndag er å få en skikkelig lang og god tur for å bli kjent med trasèen inn fra Minnesund. Opprinnelig plan var Hurdal. Der går det ritt, så vi kommer nok til å legge ruta om Sørumsand og Eidsvoll for å unngå komplikasjoner.

 

Nils Jørgen.

Espen Unaass bilde

 Hva med å legge turen om Hønefoss så kan vi le av eliten som må slite seg opp Riperbanen...

Geir Pettersens bilde

Her er rittløypa "lang runde".

http://www.eidsvollsykkelklubb.org/
 

 

Hvis vi sykler på vestsiden av Hurdalssjøen på vei 120 møter vi rittet motgående. Alternativt kan vi sykle 180 på østsiden oppover. Usikker på veistandarden der. Uansett så er vel Sørumsand til Eidsvoll et bra alternativ.

 

Gjentar nok en gang for de som ikke har fått det med seg:

Oppmøte blir kl 0900.

 

Nils Jørgen Mittets bilde

Jeg hadde tenkt å sykle 177 opp til Langset, for så å kjøre brua over Minnesund. Det ser ikke så lurt ut: 

 

" Den tradisjonell løypa er også lagt om noe i forhold til tidligere. Den nye Minnesund brua er stengt for trafikk pga av utvidelse av EA, og all trafikk er ledet inn på den gamle brua. Dette gjør at vi ikke kan slippe syklister ut på en allerede overbelastet bru trafikkmessig."

 

Kjører vi mot rittet, som er et alternativ, kan vi risikere å møte de i bakkene ned mot Minnesund. Det er uheldig. Skal tenke litt mer på saken. Enten blir det å krysse over til Eidsvoll selv om det blir kortere enn jeg hadde tenke, eller så kjører vi mot rittet og stopp pent opp når vi møter det hvis vi tror vi møter de tidlig nok.

 

Nils Jørgen