Du er her

Nissan cup-stafett på Langsetløkka en suksess (video)

Tord Bern Hansens bilde

2. juni arrangerte Rye stafett på Langsetløkka. 100 4-manns mix lag til start i tillegg til snaut 100 rekrutter ga en kanonstart på Norges første stafett. Rye var godt representert i alle klasser og var sammen med Romeriksåsen største klubb. Hyggelig at vi vi hevder oss både i bredden og toppen.

 
 
Målsettingen med å arrangere stafett var blant annet å få flere og andre vinnere, appellere til lagfølelse og skape enda større interesse fra publikum. Det tror jeg vi greidde. I tillegg sørget ritt leder Per Langseth for ypperlig gjennomføring. En stor takk rettes også til alle foreldre og andre Ryemedlemmer som bidro på dugnad, og ikke minst mødre og skijenter som stilte opp slik at Rye fikk stilt så mange lag som vi fikk til ;-)
 
Følgende lag ga Rye en plass på pallen:
Mix 11/12 år (1. plass)
- Trym Bern Hansen
- Marthe Berg Edseth
- Ola Berg Edseth
- Håvard Moseby
 
Mix 13/14 år (2. plass)
- Eivind Stray
- Anette Fredriksen
- Even Aksnes Tønseth
- Petter Brandborg
I denne klassen syklet Ryelaget med Torjus, Ellinor, Lars og Erling raskest, men ble plassert til sist på resultatlisten siden de byttet en ødelagt sykkel under veis på en etappe.
 
Mix 15/16 år (2. plass)
- Torjus Bern Hansen
- Frida Bustad
- Eirik Blomseth
- Håvard Berteig
 
Mix 17 år og eldre (1. plass)
- Sondre Kristiansen
- Sylvi Sommer
- Thomas Scheele Berg
- Endre Olav Evensen
 
 
 
 
Mer om stafetten på Nissan cups nettsider.
 
Vi har fått mange positive tilbakemeldinger allerede, se http://terrengsykkel.no/ubb/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=958487#Post958487.

 

 

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese