Du er her

Rittestene våre

Per Christian Dæhlins bilde
Forum: 

Torsdagens rittest gikk veldig bra. Vi kjørte så pent som vi aldri har gjort før med lite luker og rette og smale rekker. Fort gikk det også. Vi slo vårens test med 12 minutter og det resultatet var veldig bra i den kraftige sønnavinden vi hadde i går.

Når vi kjørte rittesten i slutten av april så var det motvind på vei nordover. Den plaget oss litt der landskapet var åpent. I går blåste det motsatt og vinden var også en god del sterkere enn sist. På vei nordover så har dette ikke så stor effekt siden lite av veien ligger åpent. Så når vi lå 10 minutter foran ved Maura og 13 min foran ved Dal så skyldes det hovedsaklig god kjøring. Laget satt mye bedre sammen og det var en fryd å sitte i kjedet og bare skli av sted. Der kjedet sprikte i alle retninger og mange satt litt i sin egen rekke så der det nå rette starmme rekker hvor alle skjermer godt for mannen bak. Og veivalget har også blitt veldig mye bedre. Nå kjører vi nesten ikke i hull og gårsdagen er en av de få gangene vi har klart å kjøre gamle-E6en mellom Dal og Jessheim uten å punktere.

Etter at vi rundet ved Dal fikk vi full trykk av vinden i mot. Veien sydover går for det meste åpent og vinden får godt tak. Her var det bare å krumme nakken, holde formasjonen og jobbe. Og det gjorde vi veldig bra. Vel i mål var vi 12 minutter foran april og det vitner om god fremgang for laget. Vi tapte bare ett minutt på å kjøre fra Dal til Skedsmokorset i sterk motvind i går i forhold til hva vi gjorde i medvind i april. Det kan ikke kalles annet enn en meget vellyket test.

Nå er det bare å glede seg til dssp :-)

per chr.