Du er her

Trondheim - Oslo - Rye XP - live her

Erik Øystein Johansens bilde

Følg Ekspressens tur nedover til Oslo her!

 

20:10

Økern, Oslo: Rye Ekspressen og Ck Victoria er nå kommet i mål. Sluttidene ble henholdsvis 13:57:29 og 13:53:04. Vi gratulerer Ck Victoria med seieren og en sterk lagprestasjon. Det har vært en minuttstrid hele veien fra Trondheim og vi takker for kampen.

Vi ses på start neste år i 2011!

 

19:25

Siste lille langing i Frognerbakken. Gutta er slitne nå, men jobber jevnt og trutt. Vi har ikke klart å utligne eller ta innpå Ck Victoria. Avstanden ligger nå på 3-4min. Det ser ut til å gå mot en andre plass for Rye Ekspressen i årets Store Styrkeprøve.

 

17:50

Langing på Minnesund. Ny sekundering på Tangen sier at Rye Ekspressen ligger 2min45sek bak Ck Victoria. Det kan se ut som vi har klart å utligne farten og tatt innpå noen små sekund. La oss håpe den trenden fortsetter. Langesyklistene Werner og Erik gav laget en ekstra motivasjon ved kjøre kanskje verdens første sykkellanging i nettoen, "butt-naked"! Folk i fluktstoler langs løypa holdt på tippe bakover, politisyklistene fikk plutselig noe snakke om og laget fikk seg en god latter. Gutta gir nå skikkelig gass inn til Økern! 

 

16:50
En stund siden sist oppdatering. Det har vært "full action". Følgemannskapet har måttet jobbe hardt nedover dalen for å klare å få det forspranget de trenger for å klargjøre neste langing.

Her kort oppsummering av hendelser i motsatt kronologisk rekkefølge.

Langing Bekkelaget: Gutta er slitne, men jobber jevnt og trutt videre. Vi får en sekundering på Brummundal at Ck Victoria har lagt inn et rykk og ligger nå 2 min foran Rye Ekspressen. Rett etter langing må Bjørn S slippe laget med kramper i hele kroppen. Takk for kjempeinnsatsen! Bjørn blir tatt godt hånd om av Jørn med bussen og blir med til Oslo.

 

Langing Ringsaker Kirke: Det ble lagt inn en ekstra langing her på grunn av varmen og væsketapet. På dette tidspunkt lå Rye XP og Ck Victoria helt jevnt og knivet om sekunder. Det var 10 sekunder i Ck Victoria sin favør. Per Arvid må stå av og blir med i bilen til Jørn. Kanoninnsats Perry, du har virkelig tatt ut alt.

 

Langing Øyer: Bra langing. Dessverre får Frank kramper som han ikke klarer å kvitte seg med. Glimrende kjørt Frank!! På Øyer lå vi 4 sekunder foran Ck Viktoria, dødt løp så langt.

 

12:00
Passering Otta, ny oppdatering mot Ck Victoria. Rye Ekskpressen leder med 1min30sek.
 

 

11:47
Langing på Sel forløp uten problemer. 16 mann i rulla.

 

11:20
Passering Dombås. Rye Ekspressen ligger nå 1min26sek foran Ck Victoria. Når vi går inn på Styrkeprøven sine sider vises det noe annet.

10:54
Laget er nå over fjellet og har passert Fokkstua. Det har vært mye vind og en hard tørn. Laget har kjørt tett og kontrollert over uten å miste noen. Det er opphold og tørr asfalt. Nedover mot Dombås blir det nå varmere

 

10:30
Se fotogalleriet nedenfor med stadig nye bilder! Det blir fortløpende oppdatert med nye bilder så fort Telenor gir oss litt båndbredde nedover dalen.

 

10:10

Langing på Dovre og gutta gutser på. Nå har tilsammen 4 mann måttet kastet inn håndkle. Morten R, Christer, Martin R og Leif Ivar. De tre sistnevnte er nå på togstasjonen på Hjerkinn for å ta toget til Tigerstaden. Stor takk til alle fire som har yt en kjempeinnsats for laget.

 

09:45

Laget har nå passert "Lap-Camp" i Drivdalen og nå har vi tørre veier og vinden i ryggen, perfekt!Christer har måttet slippe Ekspressen. Han blir plukket opp hvis han ønsker og tatt godt vare på av Jørn i bussen hvis han ønsker det.

 

09:15

Rye Ekspressen passerer Opdal i godt driv. Etter velten til Ck Victoria ligger XP nå 50 sekunder foran.

 

09:00

Rye-bussen har plukket opp Morten R. og han kjøres til Opdal for å ta toget ned til Oslo. De har også fått med seg en velt i Ck Victoria. De var ute og hjalp rytteren og alt sto etter forholdene bra til med Ck-rytteren.

 

08:20

Første langing er unnagjort. Det gikk prima. Ck Victoria har fått fart på rulla. I bakkene opp til Ulsberg har de tatt inn 2 minutter. Rye Ekspressen lå nå 30 sekunder foran.

 

08:00

Første mann har dessverre måttet gi seg. Morten R slapp laget ved Ulsberg.

 

07:32

Vi passerer nå Sokndal og alle er fortsatt nydusjet å finne. (regn, regn og våt veibane) På Støren så ligger vi 2,5 minutter for Ck Victoria.

"Alle mann alle".

 

07:10

Rye Ekspressen er nå kommet veldig godgt i gang. Det virker som vi har god kontroll på Ck Victoria så langt. Gutta spiser og koser seg i rulla og det ser ut til å gå styggfort! Så langt alt godt og "alle mann alle".

 

06:00

Da er vi gang! Alle gutta er ved godt mot og vi klare for angripe. "Fightingspiriten" er på topp!! Alle forberedelser har gått knirkefritt og formutløsningen skal nå bare nytes.

Følg oss videre nedover!

 

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Ole Petter Storstads bilde

XP passerer 67km, opp den lange bakken etter Sokndalen. Veldig god stemning blandt gutta.

Fortsatt litt regn, men rapportene fra Lillehammer er blå himmel og sol. Det blir bra!

Ole Petter Storstads bilde

Da er tredje langing unnagjort og laget kjører friskt og bra nedover. Noen regnbyger igjen, etter knallvær på Dombås.

Straks Otta nå. Blir spennende å se på neste passering om ledelsen på ca 1min 20 sek på Dombås holder.

Styrebjørn Spinn Racing Team (SSRT) ligger noe bak XP og CK Victoria. på Oppdal.