Du er her

Bloggen til Erik Øystein Johansen

Erik Øystein Johansens bilde

Forberedelser til RAAM 2014 - 72h test

Se video med Anders på Dagens Næringsliv her.

Les hele artikkelen her.

Foto: DN

Erik Øystein Johansens bilde

Brian Cookson ny UCI-president

Da har det endelig skjedd! UCI har valgt ny president og Brian Cookson vant med 24 mot 18 stemmer over Pat McQuaid. At Pat McQuaid i det hele tatt fikk stille til valg stiller jeg meg spørrende til, men valget av Brian Cookson gir håp om fornyelse og lukking av et langt og svart "dopkapittel" i sykkelsportens historie. Endelig kan man ta farvell med Hein Verbrüggen og Pat McQuaid.

Erik Øystein Johansens bilde

Trondheim - Oslo - Rye XP - live her

Følg Ekspressens tur nedover til Oslo her!

 

20:10

Økern, Oslo: Rye Ekspressen og Ck Victoria er nå kommet i mål. Sluttidene ble henholdsvis 13:57:29 og 13:53:04. Vi gratulerer Ck Victoria med seieren og en sterk lagprestasjon. Det har vært en minuttstrid hele veien fra Trondheim og vi takker for kampen.

Vi ses på start neste år i 2011!

 

19:25

Erik Øystein Johansens bilde

Cervelo Test Team 2009 - Behind the peleton

Thor og teamet opp Champs ElyseéSe videoene fra Cervelo Test Team igjennom hele 2009 her. Bemerkelseverdig ærlige bilder og intervjuer fra rytterne. Jeg synes man for et godt bilde av hverdagen til en proffsyklist og hvilke utfordringer de møter. Se og nyt!

Erik Øystein Johansens bilde

Hovedstyremøte 23 september 2009 - Hs...

Hovedstyremøte 23 september 2009 - Hs møtes på Ruseløkka skole. Her legges planer for arbeidet i klubben framover. Mye spennende! Så følg med. :-)Hilsen Erik

Erik Øystein Johansens bilde

Resursgruppa i Rye15 sin siste samling i 2009

Resursgruppa i Rye15 sin siste samling i 2009 - Etter en meget vellykket sesong inviterte resursgruppa alle følgebilmannskaper på middag til Tabibito som takk. Takk for i år!

Erik Øystein Johansens bilde

Mør i beina etter 14km i ulent terren...

Mør i beina etter 14km i ulent terreng, og veldig, veldig glad for at målstreken nå er i sikte!

Erik Øystein Johansens bilde

Nordmarkstravern 2009 - tilbake i løpeform?

Nordmarkstravern 2009 - tilbake i løpeform? Anna Lina ved start på Nmt. "Endelig har jeg meldt meg på dette løpet. Det ser ut til å bli en fin tur i flott løpevær, men jeg er veldig, veldig spent på formen." sier AL. God tur ønsker Ibi og Erik.

Erik Øystein Johansens bilde

Rye 15 får kjøpe langesykkelen

Rye 15 får kjøpe langesykkelen av Axel Fehlau. Etter årets suksess i T-O går 15-timern til anskaffelse av langesykkelen. Stor takk til Axel. :)