Du er her

DSSP - Evaluering

Gunn Hildes bilde
Forum: 

Vi evaluerer Styrkeprøven og feirer oss selv med pizza og godt drikke på Peppes i Stortingsgaten ONSDAG 30.6. kl.18:00. Vi har fått et egen møterom på Peppes hvor vi ikke generer andre gjester med selvskryt og høye utrop når det skåles.

Håper flest mulig har anledning til å komme. 

Til dere som har kontakt med følgebilfolket, vennligst inviter de med, Rye16 spanderer.  Vi hadde ikke klart oss uten. 
 

- og YESSS, det ser ut for at vi klarte 5 damers pokalen !!!! :o))))

mvh

Gunn

Siden jeg ikke får kommet i kveld, benytter jeg anledningen til å takke for en flott tur.
Utbruddet jeg kom med på Kvam, etter å ha vært i bakken, var nok et rent utbrudd i frustrasjon. Satt bak der og spiste, og plutselig stod det en gjen med syklister midt i veien foran meg. Det gikk som det måtte gå. I følge Ottar var det ganske bra rent stilmessig, så det tar jeg med meg videre:-) Albuen er også ganske fin i fargen akkurat nå- ser mest ut som det svenske flagget......

 

Dere er en super gjeng å kjøre med. Kanskje vi burde still en gjeng på Øyeren rundt, bare for å ha noe å trene i mot i sommer. Det er jo bare 123 km. Det klarer vi uten kassestopp!!

Feir med måte, så ses vi igjen utover høsten vel. Vi går jo ikke i hi ennå?

Geir Ove

Jürgen Harms bilde

Hei dere,

i skrivende stund sitter jeg hjemme i Tyskland. Det er 30 grader i skyggen og jeg gleder met til lørdagens fotballkamp =)

Siden jeg dessverre ikke får vært med dere i kveld, vil jeg takke for somerens nest vakreste eventyr på dene måten. Ja, jeg mener den flotte turen fra Trondheim til Oslo som blev gjennomført i knallvær.

Jeg må inrømme at jeg var litt skeptisk om treningsmende jeg klarte å legge ned i år var nok til å henge med Rye 16 tempomaskineriet i Trobndheim Oslo. Dette saerlig etter at jeg blev frakjørt opp til flere ganger pü Leirsundsletta, men ferden gikk over all forventning allikevel. Noe av fjorårets form må ha hengt igjen, eller kanskje var det noen som smuglet noen super peanøtter fra det røde laget i matkassa mi?

Siden jeg synes at "lydnivået" i laget  til tider lignet mer på en gravferd enn en lørdagstur i govaer har jeg et lite tips:

snakk mer med hverandre i lange ritt.

Ting blir så mye enklere når noen gir en en hyggelig tilbakemelding innimellom. Det er enklere å fokusere på positive ting og holde motivasjonen oppe. Til og med tilbakemeldinger av typen "ikke rykk i front" eller " si navnet mitt når du veksler bak" blir enklere å gi og ta etter at man har sagt noe hyggelig først. Jeg tror faktisk at  det også er enklere å trå når stemningen er god.

 

Kanskje det var det som manglet til 15:59?

Før spekulasjonen blir alt for vilt gir jeg meg.

 

Takk for turen og en fortsatt fin sommer!

 

Jürgen

Gjestarbeider og hjelpemaskinist i årets Rye 16

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving”