Du er her

Rye vant 5-kvinners lagpokalen

Erik Øystein Johansens bilde

Foto av Glenn ArvesenSk Rye vant 5-kvinners lagkonkurransen på distansen Trondheim-Oslo. Rye-jentene Siri Lund, Gunn Hilde, Anne Lise Lunder, Hilde Hoff og Marit Wefling Storeng kom allesammen inn på tiden 16:12:17. Dette gir en sammenlagt vinnertid på 81:01:25. Vi gratulerer med seieren!

Jentene syklet i Rye sitt 16-timerslag og kom inn sammen med laget. Dette er en flott lagprestasjon såvel for jentene som for hele Rye16.

 

Arrangøren har ikke kåret noen vinner i 5-kvinnerslagpokalen, men etter en gjennomgang av resultatlistene må det være klart at Rye har de sammenlagt 5 raskeste jentene. På andre og tredje plass kom henholdsvis Trondhjems VK (87:21:09) og Ck Victoria (92:24:19).
 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Willy Hugo Nordness bilde

Bare en ting å si ...... G R A T U L E R E R ...

~Fuji~

Martin Olafsens bilde

Vanvittig bra jobba jenter! Den pokalen fortjener dere virkelig.

Martin, Rye 16

Jon-Ivar Lunds bilde

Jentene har vist på trening og ikke minst på Mjøsa Rundt at de var sterke nok til å ta lagpokalen. Jeg er imponert over innsatsen, og ikke lite stolt av å ha vært med på dette. Uansett hva som skjer videre i sesongen vil dette klart være høydepunktet. Stå på jenter, lykke til videre, og vi sees på onsdag for masse skryt og gratulasjoner.

 

jo0x09var, Rye16

Linux Registered User # 195305

Gunnar Andreas Gulliksens bilde

Viser vel at jentene er fremtiden i klubben!! Sats mer på jentene- legg til rette for at flere jenter blir med i klubben og viser vei for andre jenter!!

Dette var en høydare for hele Rye, men glem ikke alle de andre som også gjorde en flott innsats fra Trondheim og ikke minst Lillehammer!

Mvh

Gunnar

Gunnar A. Gulliksen

Erik Øystein Johansens bilde

Se resultatlista her.