Du er her

Mer fra sykkel UM/NM i Trondheim.

Alexander i flott driv på tempoen!Tempo:
Onsdag 23/ 6 var det tempo for landeveissyklistene i de alderbestemte klasser. Stedet var Korsvegen i Melhus, ca. 50 km. fra Trondheim sentrum. Rye stilte med 13 ryttere til start fra klassene 11-12 og opp til 16.

Løypa var 5 km. for de yngste og 10km.for de eldste i samme trasse. Løypa gikk svakt oppover frem til vending, og var en jobbe løype hele veien. Vi var heldig med været, og rammen for rittet var meget bra. Stor innsats fra alle, og flere meget bra resultater med noen beste noteringer på tid for distansen. Se resultater nederst.

Sykkelgrillen i aksjon!Etter rittet var det grilling og felles bespisning – tilberett på Ryes sykkelgrill.

Vi avsluttet dagen på Korsvegen med en felles gjennomgang av morgendagens fellestart løype anført av vår trener Egil Åsheim.

Fellesstart:
Torsdag 24/6 var det fellesstart for de samme klasser og på samme sted. Det var en løype på ca. 22 km. som ble benyttet, og her ble det kjørt forskjellige antall runder i forhold til alder. For M15 og M16 skulle det kjøres 4 runder, og dette var en meget kupert og tøff løype. Denne dagen stilte Rye totalt med 8 ryttere til start: 1 i K11-12, 1 i M11-12, 3 i M15 og 3 i M16.

Resultatmessig var det de yngste Rye rytteren som gjorde det best, og spesielt måMarte Berg Edseth 3 plass i K11-12 nevnes. Strålende kjørt!

Dessverre ble en av M15 rytterne våre dårlig under rittet og måtte bryte, men ellers var det topp innsats og alle gjorde som treneren Egil Åsheim hadde gitt beskjed om.

På juniorsiden for jenter stilte vi med Sylvi Sommer som eneste rytter, og hun gjorde en bra innsats både på NM fellestart med en 6 plass.

For Rye’s  junior ryttere for gutter ble hele mesterskapet preget av sykdom, og eneste resultat fra NM junior ble Williams B. Johansen 17 plass på gaterittet. Vi hadde ingen deltagere med på tempo, og på fellesstarten på lørdag 26/6 måtte begge våre deltagere bryte.

På K senior stilte Rye med Henriette Evjen Jansen, og hun fikk fine plasseringer både på tempo og på fellesstart.

For oss som hadde valgt Trondheim Vandrerhjem ble det en sosial og hyggelig ramme rundt arrangementet, selv om noen fikk rom kamerater av annet kjønn da logistikken for hotellet hadde gått litt i surr. Uansett så var Trondheim Vandrerhjem et meget bra sted å bo under denne type arrangementer.

Takk til alle ryttere og støttepersonell for vel gjennomført UM/NM!