Du er her

Sesongevaluering, Rye-Tempoen

Magnus Müllers bilde

Etter en sesong med stor fremgang, ble det arrangert evalueringsmøte for sesongen 2010, tirsdag 29.06.10. Tempoen har i år tatt mange viktige steg mot målsetningen om seier i Styrkeprøven, Lillehammer – Oslo. Laget har fått flere nye sterke ryttere i år, og vi har nå et lag som bærer preg av stor kjørestyrke, godt samhold, og stor offervilje for lagets beste.

 Delmålet vårt om å være Ryes beste lag på Randsfjorden Rundt ble overgått med seier i lagkonkurransen og etablering av ny løyperekord for lag!

Dessverre nådde vi ikke vårt hovedmål om øverste pallplass i Styrkeprøven, men med 5. plass totalt, kun slått av 3 sammensatte lag og Skårer Sykkelklubb, er grunnlaget for at vi kan ta det siste steget opp til toppen neste år lagt godt til rette.

 

Etter en svært produktiv evaluering har vi nå igjen blitt enige om at hovedmålet om seier i Styrkeprøven består. Vi har også satt flere tøffe, men oppnåelige, delmål underveis.

Treningsopplegget og rittaktikken skal videreutvikles, flere samlinger skal gjennomføres, og supportteamet skal forbedres ytterligere.

Detaljer rundt dette distribueres til lagmedlemmene som referat fra møtet.

 

Det er utrolig morsomt å jobbe med et lag med så stor motivasjon for å sykle fort og å sette Rye for alvor på kartet på distansen Lillehammer – Oslo.

 

God sommer til alle våre ryttere og deltakere i støtteapparatet!

 

 

Magnus

På vegne av ressursteamet

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese