Du er her

7. etappe Bike Trans-Alp gjennomfoert

Paa hjemmesidene til Trans-Alp kan leses : The climb to Rifugio Orso Bruno can be characterised as a real torture. Det ble mye klatring, koestaaing og baering av sykkel foer vi var oppe. Og bratt var det. Baade opp og ned. Opp var det 19-20 grader paa det meste. Og ned var det 3-400 meter med 30 grader. Det var bare aa sitte paa bakhjulet og haape at sykkelen ikke tippet forover. De sterkeste rytterne flyr vel nedover, men det gjoer ikke vi. Og naa safer vi, enda mer en foer. Lysten til aa komme "helskinnet" til Riva de Garda er stor.

Like foer toppen aapnet himmelen seg. Resten av turen ble et gjoermebad. Mange ryttere var ikke forberedt og ganske saa mange ble kledd i varmecellofan, baade i loypa og ikke minst i maal i Madonna De Campligio.

For oss ble det jr.suite og tyrkisk bad og nydelig urtete paa Garni De Sogno.

 

Etter en troeblete hotellopplevelse fikk vi en flott overnatting paa Hotel Alaska. Her er aatte ryttere klar til avreise for 7. etappe. Roald 1, Arild, Roald 2, Espen, Erik, Harald, Stein og Kristoffer.

 

Guri og Heidi paa siste matstopp foer nye hoydemetre skal inntaes. Munnene er full av noetter. Fotografen unnskylder.

Her et bildet fra turen over til Male paa 6. etappe. Det er bratte skraaninger. Vi kom fra nede i dalen og en sloyfe av syklister kunne observeres oppover dalsida. Kanskje ikke saa godt synlig paa dette bildet. Men Trollstigen blekner.

Etter maalgang i Male (og foer vi vet at hotellbooking ikke har funket): Stein, Heidi, Guri, Harald, Espen og Kristoffer.

Esso-boys sier godnatta

 

 

Synlig: 
Privat - kun for gruppens medlemmer