Du er her

Felles sykkelturer

Forum: 

Hei

Etter Lillehammer-Oslo blir det en brå stopp i fellestreninger i regi av Rye på racer, grunnet at fokus rettes mot MTB. Nu begynner det å nærme seg Birken og når den er gjenomført, er det kanskje noen som kunne tenke seg å ha litt trivsel på racer`n igjen:)

Er det interesse for å samle en liten gjeng til en fellestur i uken?

Hilsen Jan Erik

 

Maria Elisabeth Kallands bilde

Heisann Jan Erik og takk for laget på dugnadi i går! :) Som ej sa i går e ej gjerne med på litt trivsel på racer'i igjen, og hadde vore veldig kjekt om fleire ta dokke andre me kunne tenke dokke det!? :)

Maria :)

Maria Elisabeth Kalland

Erik Bjørn Andersens bilde

Alltid klar for å lufte reseren!

Erik B. O. Andersen

Eirik Olsens bilde

Trivsel på racer? Ja takk :)

 

Jeg skal da ikke være vond å be med på tur. Etter at Øyeren Rundt nå er unnagjort kommer jeg nok til å variere med litt terrengsykling, men jeg kommer ikke til å legge bort raceren før jeg må.

Maria Elisabeth Kallands bilde

Då ser det i alle fall ut som det e fleire som he lyst å sykle litt i lag igjen. Veit ikkje om det hadde vore lettast å avtale en bestemt dag allereide eller om vi berre ska sjå det ann. Ka trur dokke andre??..:)

Maria Elisabeth Kalland

Eirik Olsens bilde

Jeg er opptatt denne helgen, men har ferie om dagen, så jeg kan være med nesten når som helst. Ikke har jeg tenkt å sykle Birken neste helg heller.

Hei Maria,

kanskje det er best å ikke sette en fast dag for syklingen nu i begynnelsen, da vi lettere kan tilpasse den til den dagen hvor det er ok vær. Er best når det ikke regner, eller? Jeg tenkte å prøve på en rolig runde rundt enebakk i løpet av helgen, hvis været er ok. 

Mitt telefonnummer er 91561488, så det er bare å gi beskjed hvis noen har lyst til å joine. Utover dette er det bare å slå et signal eller tekste, skulle det krible i bena, så blir jeg nok med en tur.   

  //

Jan Erik