Du er her

Status fra landeveisritt i første halvdel av august

Tønsberg 4 Dagers
Tønsberg 4 dagers ble avholdt fra torsdag 5 til søndag 8. august.  Rittene består av en prolog
 (bakkeløp) på torsdag, fellesstart fredag og lørdag og temporitt (12 km) på søndag.  Det var stor deltagelse totalt, og Rye stilte med 10 ryttere fordelt på klasser fra 11-12 og opp til senior.

Det var beklageligvis flere velt under fellesstartene for klassene M13-14 og M15-16, som gjorde at noen av våre ryttere måtte bryte.  Ellers var det stor innsats og flere gode resultater. Se her for resultatlister:   http://www.4dagers.no/index.php?catID=114&catname=Resultater

Kalasmila
Tirsdag 10. august var det Kalasmila som er et temporitt over 10 km. som avholdes på Harestua.  Fra Rye B&U var det kun William Brekke Johansen  (Junior) og Adrian Henriksen (M15-16) som deltok, og begge gjorde en god innsats. William ble nr. 10 på tiden 14.04 (til tross for å ha blitt hindret av en trailer i oppløpet) og Adrian ble nr. 2 på tiden 14.43.

Grenland Grand Prix.
13 til 15. august var det Grenland Grand Prix som er et ritt kun for junior og på fredagens gateritt fikk Halvor Landmark Tandrevold en fin 30de plass, hvor over halve feltet på 77 startende ble tatt ut.

Lørdagens Norges Cup stilte Rye med tre ryttere; Tord Flydal, Halvor Landmark Tandrevold og William Brekke Johansen. Løypa var teknisk og svært tøff. Tord og Halvor måtte gi seg pga sykdom. William slet med kramper men klarte å fullføre.

William fikk en flott 4de plass på søndagens ritt. Han lå store deler av rittet i et firemannsbrudd.