Du er her

Trenerkurs 1 og 2 - Terreng og landevei

Claes Watndals bilde

Barne- og ungdomsgruppa i Rye arrangerer trenerkurs i samarbeid med NCF nå i høst. Det blir to kurs, trener 1 og trener 2. Alle som fyller 15 år eller mer i løpet av 2009 kan delta på trenerkurs i regi av NCF (sykkelforbundet). Mer informasjon om trenerkursene finnes hos NCF.

 

Barne- og ungdomsgruppa betaler kurset for sine ryttere. Vi prøver å gi alle som ønsker det, mulighet til å prøve seg som trenere. Kurset er også utviklende for egen del, og om du bare ønsker kurset, men er usikker på om du vil være trener, er det greit. Trenerjobber er hyggelig og utfordrende om du trives sammen med barn og ungdom. I tillegg er den godt betalt. Alle trenere må ha politiattest (det kommer vi tilbake til neste år). Alle som skal være trenere må ha trenerkurs. For de yngste gruppene holder det med trener 1, mens vi får de eldre ønsker at alle har trener 2. Vi anbefaler at dere jobber som trenere en sesong etter trener 1 kurset før dere tar trener 2. Kursdagene blir:

 

·       Trener 1: 4-5 september
·       Trener 2: 25-26 september og 23-24 oktober

 

Kursene avholdes på Langsetløkka og Rønningen Folkehøgskole. Rye sørger for at de som er meldt på innen fristen blir påmeldt videre til NCF. Frist for påmelding er 31 september for trener 1, og 15 september for trener 2.

 

Påmelding gjøres ved å sende en mail til cwatndal@gmail.com med navn, alder og ønsket kurs. Rye sørger for felles påmelding for våre medlemmer og betaling til NCF.