Du er her

Hovedtreneren gjør solid comeback

Claes Watndals bilde

Den populære hovedtreneren for Barne- og Ungdomsgruppa, Robin Mackenzie-Robinson, hadde en laber start på sesongen med et stygt fall som resulterte i sykehusopphold for å fikse brudd i krageben, bekken og mye skrubbsår. Der de fleste nok ville brukt en stund på å komme seg tilbake til toppform igjen, har Robin imponert stort med målrettet trening så fort kroppen har vært i stand til det.

 

Treningen har til de grader gitt resultater! Robins første rittgjennomkjøring ble i Grenserittet tidlig i august, og han syklet inn til knalltiden 2:36 og en sterk 7. plass i aldersklassen. Deretter ble det seier i M20-24 i det relativt tekniske Drammensrittet i 22. august med tiden 2:48 og dermed raskeste Rye-rytter. I helgen imponerte Robin ytterligere med den sterke tiden 3:10 under tunge og våte forhold i Birken, og ble belønnet med en 8. plass i aldersklassen, eliten inkludert.

 

Robin har med dette markert seg som en sterk rytter i Norgestoppen i sin aldersklasse, og er et godt forbilde for små og store Ryesyklister!

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese