Du er her

AVLYST - Ryes høstfest 2010

Feilmelding

Påmeldingen er dessverre stengt!

Buuuh, festen er avlyst!!!Rye sin årlige høstfest er avlyst på grunn av ekstremt få påmeldte. Mandag morgen var det kun 34 påmeldte. Etter et møte i arrangementskomiteen ble det besluttet å avlyse festen for i år. Alle som har innbetalt påmeldingsavgift vil få den refundert.

 

Hilsen arrangementskomiteen.

 

Løpegruppa i Sportsklubben Rye har på kort varsel fått gleden av å invitere Rye-medlemmer med følge til årets høstfest! I år er arrangementet satt til lørdag 30. oktober, klokken 18:30 i Folkets hus på Kjelsås.
 
Sted: Folkets hus på Kjelsås er stedet der alt kan skje. Adressen er Myrerveien 40 med lett tilgang med buss nr 22, 25 eller 54, trikk nr 12. og lokaltog 300. Se kart her.

 
Sekretariatet: vil holde åpent fra klokken 18:30 til 02:00, siste deltager må være i mål innen klokken 01:30 da musikken stenger på dette tidspunktet.

 

Startkontingent: 350.- per deltager, som inkluderer velkomstdrikk, mat, drikke til maten (øl eller mineralvann), kaffe og kaker.

 

Matstasjon: åpner klokken 20:00 presis, vi anbefaler deltagerne å være ute i god tid for å sikre seg en bra startposisjon. Det vil bli servert ett energirikt måltid som vil holde deg i gang hele distansen.

 

Drikke: Ekstra drikke for resten av kvelden må dere ha med selv. Det blir ikke mulighet for å kjøpe drikkevarer på stedet.

 

Aktivitet: Etter maten blir det musikk og dans ut i de små timer.

 

Antrekk: Overrask dine venner, dropp treningstøyet

 

Påmelding: Kun elektronisk påmelding og betaling. Den gjøres her

 

Forhåndspåmelding: Senest søndag 24. oktober kl 23:59. Det er begrenset antall plasser i feltet, så meld deg på i dag. Regelen om første mann til mølla gjelder…

 

Aldersgrense: 18 år

 

Vi håper så mange som mulig har anledning til å komme! Meld deg på idag!!

Har du ikke meldt deg på fordi du har hatt dataproblemer, send en e-post til lop@skrye.no

 

Relaterte artikler: 
Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Erik Øystein Johansens bilde

For de som ikke bare vil vite hvor Folkets Hus på Kjelsås ligger, men også hvordan det ser ut kan se her.

 

Erik ;-)

Ståle Bergs bilde

Påmeldingsavgiften er allerede tilbakeført til ditt kort.
Det kan hende at dette tar noen dager.

mvh
Ståle

Maria Elisabeth Kallands bilde

Oj, så synd, og for et forferdelig trist ansikt! Hadde tenkt å melde meg på høstfesten, men hadde dessverre ikke kommet meg så langt. Det spørs om annonsering på kun hjemmesiden er for lite til å oppnå nok påmeldte. Selv gikk jeg glipp av denne festen i fjor som ny medlem, da jeg ikke ante at Rye arrangerte en slik fest, og hadde derfor sluttet å sjekke Ryes hjemmeside etter at landeveissesongen var over. Har derfor tenkt at det kanskje burde reklameres litt mer rundt denne festen for å få nok oppslutning. - Bare et innspill fra min side.

Mvh

Maria Elisabeth Kalland

Willy Hugo Nordness bilde

Tjaa Maria, Rye har no en klubbside der det meste står, det burde muligens være en form for minstekrav at det kikkes innom der/her av og til utenom de 2 siste ukene før Styrkeprøven :-)

Ikke sikkert det gjelder deg, men sitter med en klar følelse at mange går glipp av mengder av info

siden de ikke bruker Ryesidene annet enn 1-2-3 ganger i året, derfor brukes jo mailinglistene aktivt.

Disse mailinglistene kunne sansynligvis blitt brukt aktivt på denne type info også (?)

Gruppeledere får tilsendt mail fra klubben som de videresender ut på mail listene sine, bare en ide

selv om den er litt pussig siden vi HAR en infokanal, nemlig disse sidene her !!

~Fuji~

Vel, vel, det er vel mulig å møtes nede i byen for en øl eller to for de som har anledning til det. Forslag til hvor / når fra noen,,?

steinolsen

For de som vil dele et glass med andre Ryemedlemmer på lørdag: Vi møtes på 3 Brødre (bar på Egertorget / Karl Johan) kl 20 - for event en øl eller finne et annet sted...

steinolsen