Du er her

Rye 14/15 2011

Tarjei Lægreids bilde

 

Who Says YOU Can't Do It?

Ambisjoner & Motivasjon; veien til suksess

Sk Rye har i utgangspunktet en ting alle sykkelklubber i Norge misunner: Mange aktive medlemmer. Vår klubb stiller med godt over 100 personer årlig i Styrkeprøvens lengste distanse. Klubben har i tillegg en fantastisk historikk, Rye XP vant Trondheim - Oslo i 2000, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 og 2008. 

 

Rye 14/15 stiller i lagkonkurranse under styrkeprøven, og vi trenger flere ryttere til 2011 sesongen.

 

Hva kan du oppnå hos oss i Rye14/15

Først og fremst vil du oppnå god formutvikling gjennom tilpasset matching og strukturerte treninger. Nivået ditt vil heve seg betraktelig i løpet av sesongen, uavhengig hvilket nivå du kommer fra. Struktureringen av treningen er utviklet over en årrekke, og kommer du fra et annet Rye lag vil du kjenne igjen samme prinsipper hos oss som der du kom fra. 

 

Treningsprinsipper:

Fra rundt påsketider trener vi to ukedager. I helgene kjøres 1 eller 2 langturer. En svært vellykket del av oppladningen har de siste årene vært helgesamling i Tønsberg. Dette blir gjennomført også i 2011 sesongen.  

 

Vi henter milene i helgene, og bygger basen på rolige langturer. I ukedagene jobber vi med mer høyintensive økter, hvor tempodrag og rullekjøring i konkurransefart er viktige elementer. Både for å øke den generelle utholdenhet, men ikke minst også for å samkjøre laget og dermed øke den totale farten vi har i rullen. Her er altså en viktig faktor at de som ønsker å kjøre med laget stiller på treninger.

 

Som en del av oppkjøringen til styrkeprøven kjøres 4-5 ritt. De siste årene har vi kjørt
- Enebakk Rundt
- Nordmarka Rundt
- Randsfjorden Rundt
- Mjøsa Rundt
i tillegg til DSSP.

 

Vi trener altså i utgangspunktet etter samme prinsipper som andre Ryelag. 

 

Laget kjennetegnes av et godt inkluderende sosialt miljø. En suveren lagfølelse med visshet om at vi er blant de sterkest lagene som stiller til start i Lagkonkurransen.

 

VIL DU HØRE MER OM RYE14/15, FØLG MED PÅ FORUMET. VI KALLER INN TIL INFORMASJONSMØTE OM KORT TID.

 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese