Du er her

Offensive Oslo Triathlon

Dag Olivers bilde

Oslo Triathlon går inn i 2011 sesongen med full fart. Det blir NM, det blir stafett og det blir mosjonsklasser på både sprint og normaldistanse. Konkurransen som går av stabelen lørdag 13 august 2011 ble denne uken utsolgt på knappe 24 timer.  Arrangementet har hatt en eksplosiv vekst de siste årene. Nå skal januar brukes på å se hva man kan gjøre for å gi så mange som mulig av de 200 som står på venteliste plass til å starte.

Oslo Triathlon har også foretatt en betydelig styrking av organisasjonen. Arrangementet som arrangeres av Sportsklubben Rye og Oslo Politiets Idrettslag (OPIL) har i tillegg til de 140 funksjonærene som er i sving under arrangementet  en fast stab som jobber gjennom hele året.
Dag Oliver som har ledet arrangementet de tre siste årene har nå gått over i rollen som sponsor og markedsansvarlig. Ny stevneleder er Frank Thommesen, nyfrelst triatlet fra Sportsklubben Rye. Frank har lang fartstid i Rye og i tillegg til å være en aktiv utøver er han også i Ressursgruppen for Rye XP.
 

 

 

Arrangementskomiteen består nå av:     

Race director :        Frank Thommesen
Stadionansvarlig : Eelco Van Werdhuizen
Svømmeansvarlig : Anna Thorning
Sykkelansvarlig : Anders Åsberg
Løpeansvarlig :   
OPIL
Skiftesone : 
Pål Cato Elshaug
Økonomi/Sekretariat Aud Jørstad
Marked / sponsor : Dag Oliver


Frank Thommesen sier: “Jeg har fått med meg en super dyktig gjeng. Oslo TRI i 2011 skal bli det største og beste noen sinne. Jeg gleder meg som en unge.” 

NY Oslo TRI sjef Frank sammen med Anders, her fra NM i triathlon 2010 på Kongsberg

Reidar Onarheim Selvigs bilde

Det er veldig positivt at mange vil delta og vi har jo diskutert om muligheten for å starte tidligere på dagen(f.eks. 9 eller 9.30).  Kan tidligere start øke kapasiteten?

 

Hvis mest mulig er fixet dagen før så klarer vi vel å rigge oss ferdig til kl. 09.00. Er det svømmebanen som er flaskehalsen, så kunne man sikkert delt starten opp klassevis? Det kan være plass til en skiftesone ekstra på oversiden av grusveien mot speakerbua.

 

Reidar