Du er her

En liten oppsummering fra Gran Canaria

Håper alle i klubben har hatt en strålende jul, og jeg vil ønske alle et riktig godt nytt år! I år ble jul og nyttår feiret på playaen GC,sammen med hovedsponsoren (mamma). 

 

Mål og hensikt for samlingen:

-finne godfølelsen på sykkelen igjen, finne en ”sommerfølelse” på sykkelen.

-dette er ikke en klassisk ”overtreningssamling” der målet er å trene som en gal.

-langturene skal gå kontrollert og inneholde litt drilløvelser, men ikke for mye stress.

 

Tusen takk Josef for at du kjørte og henta oss på flyplassen. Vil samtidig si tusen takk til Martin som var snill å låne meg en infrarød overføring for Polar-klokka, da min ble liggende hjemme.

 

 

 

Hadde fått ett bra program av min nye trener Trond, trente mye a`lene den første uka, hadde en trenings runde med Martin, Peri, Henrik og en kompis av Peri. Kult å se dem i god form.

Hilste på flere Rye-folk, samt mange andre fra Norge.

Landslagskompis Morten kom nedover med sambo Lene. Trente sammen med dem siste uka.

De var i farlig god form begge to, hadde det veldig bra sammen, tusen takk for hjelpen Morten, med de tekniske treningene, samt moro med sprintøvelsene.

Under den ene økta syklet vi forbi et par syklister med en «Belgisk drakt» som skreik Heia Norge! Da vi roet ned tempoet kom de opp til oss, så hørte jeg "Er det deg Glenn?", så viser det seg at det var evig unge hr. Bømher med følge som vi traff på!  Utrolig hyggelig, takk for hyggelig prat.

 

På hviledagen den 31/12 ble jeg dårlig i magen, noe som dessverre ikke har gitt seg ennå, man blir litt slapp av å ikke helt klare å holde på maten.

 

Uvant å komme hjem til snøen og kula igjen, noen dager med trenings fri samt viktig å være innendørs, fort å bli syk, så er det påen igjen som Jan Egum synger med basis trening på olympia toppen og ski og rulle trening.

Hilsen Glenn

 

 

 

 

 

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Gunnar Bøhmers bilde

Hei Glenn!

Jeg ble virkelig imponert over tempoet du holdt oppover den bakken. Skal bli artig å følge med på din videre karriere. I teksten til et av bildene dine nevner du Bøhmer med "følge". Historien bak "følget" er denne: På hotellet la jeg merke til en ganske høyreist kvinne. Hun hadde pene klær, smykker og sminke. Barmen var slett ikke vers å se på, den heller. En dag møtte jeg henne i heisen, jeg i full sykkelmundur, på veg ut. Da fortalte hun meg at også hun var her for å sykle, så hun spurte meg om vi skulle ta en tur sammen. Jeg sa selvsagt ja, men jeg tenkte jo mitt: Stå på toppen av hver bakke og vente på en som strever seg oppover. Men da vi startet opp dagen etter, så merket jeg - fra første tråkk: - dama hadde mer å varte opp med i beina sine enn det jeg hadde i mine. Da jeg traff deg sa du til meg at du slett ikke visste hva. Var dette ei dame? Nei, det er Lillian ikke. Det viste seg at hun er transversitt. Lillian og jeg fikk god kontakt. Vi spiste og syklet sammen hver dag etterpå. Riktig nok var det hun/han som måtte vente på meg. På jobben er Lillian en mann, og han/hun er professor i noe mattegreier ved et universitet i Tyskland. På fritiden er han/hun dame. Og ikke nok med det: Et tysk TV-team var nede og laget en dokumentar om ham/henne. Jeg kom med på filmen, og i mai blir den sendt på den største TV-kanalen i Tyskland. Så du var noe inne på noe da du lurte på henne da vi møttes. "Er hun dame eller mann", sa du, der huns syklet oppover i sykkelskjørtet sitt. Lillian og jeg ble gode venner. Må imidlertid innrømme at jeg i starten måtte jobbe litt med fordommene mine.

Gunnar Bøhmer

gunnar bøhmer

Takk for sist  Gunnar,

Jeg har i ettertid angret mye på den komentaren, den bare smatt ut av meg og det er helt klart at jeg må  jobbe litt med fordommene mine, for Lillian var en flott persjon vi traff på hun ett par dager senere også.

Kult at du kommer på tv i Tyskland og lykke til med sesongen

Hilsen Glenn

 

 

 

 

Gunnar Bøhmers bilde

Ta det med ro, Glenn. Jeg hadde sagt akkurat det samme, men du var mye kvikkere enn meg. Jeg skjønte ingenting, jeg, selv da jeg sa at hun måtte gjøre det veldig bra i dameklassen. Da sa hun at hun hadde fått startnekt, og selv da undret jeg meg.

mvh

Gunnar

(P.t.influensa. Lurt å holde seg inne noen dager, ja.)

gunnar bøhmer