Du er her

Tirsdagsintervall på ski, Kjelsås kl 17

Espen M. Christoffersens bilde

Då er det nye året godt i gang og skigruppa inviterer alle ski-interesserte medlemmer i klubben til trening.

 

Vi har bestemt oss for å begynne med ein tirsdagsintervall på ski med utgongspunkt på Kjelsås, nærmere bestemt Oset kl 17. Parkering er mulig både oppe ved bommen og nede i krysset. Oppmøte ved bommen der skiløypa startar.

 

Fellestreningane i Rye er eit treningsfelleskap der det er mulighet for alle til å justere mengde og lengde på drag og turer etter det som passar, men det vil alltid vere noken som tar ansvar for eit felles alternativ som blir gjennomført uansett.

 

På disse tirsdagsintervallene legger vi opp til 6-8 minutters langintervaller i Fugleleiken eller Skillingsdalen for dei som er litt lokalkjent. Øktene er lagt opp slik at det passer for alle nivå, med felles oppvarming og retur til Kjelsås.

 

Husk å ta med hodelykt og drikkebelte.

 

Basert på tidligere års erfaring velger vi å starte med denne intervalløkta som fellestrening, men om interessen og oppmøte skulle tilseie det er vi også åpne for å utvide med fleire økter.

 

Velkommen til trening.

 

Mvh
SK Rye Skigruppa
 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Trygve Smaadahls bilde

Hei

Er det noen spesiell grunn til at vi starter så tidlig?

Kunne det vært mulig å starte denne intervalløkta litt senere, 1800 eller 1730 f.eks?

Ville vært kjekt med litt mer tid til å komme fra jobb, spist litt, skifta og kommet seg til løypa

Trygve

Reidar Onarheim Selvigs bilde

Ja , grunnen er rett og slett helt enkel: tidlig start = tidlig ferdig =>at du kan få tid til andre ting samme kvelden.  Man rekker  f.eks. hjem til sen middag, legge/lese for små unger (gjerne dra noen røverhistorier om måneskinn og spikerfeste opp Fugleleiken), hente større poder fra trening etc som andre foreldre i gruppa har kjørt til, Ikeahandletur m/ kjerringa - listen kan bli lang.

 

I riktige gamledager (sytti/åtiitallet) startet turrenngruppa til K.I.L. fellestreninga 16.30, men da var trafikkbildet noe anderledes.

 

Skigruppa hadde samme diskusjonen ang. tidspunkt da vi dro igang langturene på lørdager kl. 09.00 i 1989. Samme argumentene gjaldt da. Jeg dro til og med på hytta (ikke min nåværende, men klubbhytta på Rømåsen/Sjusjøen) etter 4-timers lørdagstur. Det hadde ikke funka med start langt utpå eftan.

Foreslår at du tar med pikk-pakket på jobben, flexer ut fra jobben senest "kvartpå" og spiser i tretiden så slipper du å komme halsende med havresuppa langt opp.

Klassiisk skihilsen "logistikkdirektør" Reidar