Du er her

Skisamling for satsningsryttere på Løvlia 22-23 januar 2011

 

Første samling for året for Ryes unge og lovende satsningsryttere var lagt til Løvlia. Turen startet ved Pipenhus i Sørkedalen, målet var Løvlia skistue. I god stil ble det sprenggått fra starten av, alle ambisjoner om rolig langtur ble kastet på bålet. Treneren tenkte som så at fy F…!, dette blir en tung helg! Eller sagt på Rye-språket: ”ÅLØ! Stek-animaux, dette blir en tan strobe-helg, må huske å drikke melk!”. Heldigvis roet tempoet seg ned etter ca 15 min noe treneren takket høyere makter for.  
 
Vel fremme på Løvlia gikk matpakker, drikke, boller og vafler ned på høykant. Etter lunsj var gutta klar for økt nr. 2. Vi gikk to runder i en flott 5 km sløyfe, mens de eldste, inkludert en sliten trener, gikk tur-retur Løvlia-Ringkollen i tillegg. Dette ga den nette summen av 5 mil på ski etter dag 1. Ikke dårlig!
 
Før middag var det klart for motivasjonsforedrag med selveste Mads Kaggestad. Han holdt et givende foredrag. Han virket imponert over lengden gutta hadde gått på ski, dog var han veldig skuffet over at ingen, utenom treneren, hadde dame. 
 
Etter middag var det klart for samtaler med ryttere og trenere. Egil og Robin (Grandpa) fikk gutta i tale og vi fikk delt noen tanker om trening, sesongplaner og kosthold. Resten av kvelden ble brukt til guttas favorittaktivitet, ved siden av sykling, ”prank-call”. Uten å avsløre for mye ble det holdt lengre samtaler med bla. Petter Solberg, Endre (bilmekk) Evensen og en berømt landeveissyklist med etternavn som begynner på S.
 
På søndag våknet vi opp til sol og påskestemning. Alt lå an til en rolig tur fra Løvlia til Kikut. Det gikk ikke helt etter planen. Hvor var du når Oddvar Brå brakk staven? Glem det! Hvor var du når Petter vrei kneet, Aleksander sprengte skibindingen, Øivind brakk skistøvelen og Eivind brakk skien? Det ble en smule stressende tur fra Løvlia til Kikut, men takket være Ole Jørgens (Big Boys) teip ordnet alt seg.
 
Etter en velfortjent pause på Kikut bar det hjemover for slitne, men fornøyde satsningsryttere. En utrolig hyggelig og ikke minst sportslig vellykket samling.
 
Stek out!
 
GrandpaJ
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese