Du er her

Frida og Torjus er valgt ut til å være med i Team Talent

Tord Bern Hansens bilde

United Bakeries satser på terrengsykling i et langsiktig perspektiv og har derfor startet opp et Team Talent som er et talentutviklingsprogram for unge talentet fra 13/14-års alderen og eldre. Teamet består av 10 stykker fra hele landet, og fra Rye har vi vært så heldige å få med oss Frida Bustad (17 år) og Torjus Bern Hansen (15 år)

 I Team Talent ønsker de å lage et godt idrettsmiljø for unge talenter som ønsker å satse fullt på terrengsykling ved å knytte disse opp til Team United Bakeries.
Vi har nå valgt ut 10 unge talenter som får anledning til å være en del av Team Talent 2011. Team United Bakeries har mye kompetanse når det gjelder terrengsykling, og vi ønsker å dele så mye som mulig av denne kunnskapen med vår unge lovende ryttere. Vår talentsatsning er ikke ment som en erstatning for sykkelklubbene eller idrettslinjer, men som et supplement til det arbeidet disse representerer og alle som taes opp I “Team Talent” vil fortsatt være I og representere sin egen klubb.

Hovedansvarlig for Team Talent vil være terrengsyklisten Anders Hovdenes som begynte sin sykkelkarriere i Rye. Han har satset aktivt på terrensykling i Team Etto Høydahl og nå Team United Bakeries og har bla 2 kongepokaler og en seier i eliteklassen i Birkebeinerrittet å vise til. Vi gleder oss!

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese