Du er her

For mye beinstyrke?

Anders Åsbergs bilde

 Har nå fulgt KAKA-opplegg i to år, mer skikkelig i år enn i fjor. Den største forskjellen mot tidligere års trening er en større dose styrketrening i oppbyggingsfasen, så det er blitt noen turer på gym i løpet av høsten og vinteren. Men er det blitt for mye beinstyrke kanksje?

Kjøpte meg skøyteski når jeg var oppe på Beitostølen i januar. Fikk en god pris på fjortårets Hypersonic av hyggelige selgere på Sporten Beitostølen. Første turen på nye ski gjorde jeg unna i World Cup løypene da det var stiv kuling på fjellet den dagen. Skal si at de løypene er tøffe med nest inntil loddrette vegger flere steder... Uansett var jeg forøyd etter dagens tur og gledet meg til neste. Mandagen etter skulle jeg gå en intervalløkt i Oslo og tok frem skøyteskiene igjen :) Følte etter 20 min at det var noe rart med skiene men tenkte at det bare var urutinen som satt inn. Men nei da.... begge skiene hadde brukket under bindinene! Det var da, i et forsøk å prøve å finne en positiv vinkling på situasjonen jeg begynte å tenke at det kanskje hadde blitt for mye styrketrening i det siste....

Noen telefoner og stor velvilje fra både fra Sporten Beitostølen og Oslo Sportslager så er jeg nå lykkelig eier av årets Nanosonicski..... og de ser ut til å holde, så jeg kan sikkert ta noen runder til i gymmet før veiene blir bare!

/Anders

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Det er et kjedelig, men kjent problem det du påpeker her.

Selv har jeg valgt å legge langrennskiene på hylla denne sesongen på grunn av brutal beinstyrke:-) 

Johan Haugseth