Du er her

Bestilling EMIT brikker

Cato Roknes bilde

De som skal delta på UM, NM, Norgescup, NCF Rankinggitt, NM Veteran og Veterancup må ha personlige brikker. Brikkene har en varighet på tre år og koster kr 500 + kr 57 i porto og bestilles her.

Det er også mulig å leie brikker av arrangøren til enkelte ritt og prisen er minimum kr 100 pr dag

Det vil sendes inn brikkebestillingsskjema til forbundet 22 mars og ca 15 april. Deretter etter behov. De som starter rittsesongen tidlig må passe på å bestille snarest.

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Ståle Bergs bilde

EMIT-brikker benyttes IKKE ved:
* United Bakeries Cup/Nissan Cup
* Nordmarka Rundt
* Øyeren Rundt

lars-magnus madsens bilde

Hei.

Ser jeg ikke får bestilt brikke før jeg får lisensnr mitt.Er det noen som vet hvor lang tid det tar før vi får den i posten. Fikk med kontonr og info på søndag og betalte på mandag.

 

Lars-Magnus

Cato Roknes bilde

Hei

 

Hadde du lisens i fjor er det det samme lisensnummeret i år som i fjor. Hadde du ikke lisens i fjor må du vente til årets lisens kommer. Det burde ikke ta så altfor lang tid.

Legger du inn lisensbestilling i løpet av dagen så venter jeg med å sende inn brikkebestilling på de som har bestilt.

 

mvh

Cato

lars-magnus madsens bilde

Hei Cato.

 Jeg byttet  klubb  i fjor. Så jeg må nok vente på ny pga av at jeg ikke hadde lisens i fjor.Jeg innbetalte 775,- 28/2 (utvidet), så da er den sikkert like rundt hjørnet vil jeg tro ; )

Lars-magnus

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Hva er opplegget for bestilling av brikker i år? Sesongen nærmer seg og det er bare en måned til første norgescupritt i terreng. Vi er tre i familien som skal sykle NC og trenger brikker, hvis de fortsatt skal brukes i år.

 

Ståle Bergs bilde

Det ser ut til at det er nye rutiner vedr. Emit i 2013, se her: http://www.sykling.no/nyheter/arkivinfofrancf/Sider/Nye%20rutiner%20for%20Emit%20brikker%202013.aspx

Bestillingssiden hos Emit er her: http://emit.no/product/emitag-brikke-23
PS, lenka på forbundet side virker ikke. Bruk lenka ovenfor.
 

Linda Stokkelands bilde

Hvem kontakter jeg for bestilling?