Du er her

Treninger 5., 7. og 10. april

Forum: 

5. April: Vi starter sesongen rolig opp på tirsdag. Treningen starter klokken 1800 fra Årvoll skole. Vi sykler rolig på to rekker og forsøker oss også litt på kjedekjøring. To turer frem og tilbake i Maridalen, før de som ønsker kan avslutte med noen individuelle bakke-drag. Totalt ca 40 km.

7. April: Oppmøte Oslo Kristne Senter på Kjeller. Treningen starter klokken 1800. Rolig tur via Kløfta til Leirsund hvor vi sykler noen individuelle tempodrag. Totalt ca 40 km.

10. April: Oppmøte parkeringsplassen ved Skullerudstua klokken 0945. Treningen starter klokken 1000. Vi sykler rolig Enebakk Rundt med innlagt pause på Shell Flateby. Totalt ca 85 km.

 

Husk navn på hjelmen før du møter på trening! :-)

En liten presisering. Treningene starter kl 1800 og kl 1000, men vi møter alltid ett kvarter før for å gjøre oss klare.

Hanne Eldbys bilde

Da er det ingen tvil, det blir et bra 19-timerslag fra Rye i år :-) Telte ikke hvor mange som var på trening i dag, men tipper ca 16 - 20 ivrige syklister!  Rulla satt overraskende bra til å være første søndagstur, og etter hvert kommer vi til å få det til å sitte enda bedre :-) Gleder meg veldig til både treningene og satsningsrittene utover våren, og ikke minst Trondheim- Oslo-turen. Dette blir en bra gjeng, og det er fortsatt plass til flere på laget.

Hanne :-)