Du er her

Oppstart av treningene i barne- og ungdomsgruppa i 2012

Tord Bern Hansens bilde
Det er vår og tid for å begynne sykkeltreningene utendørs.
 
Barne- og ungdomsgruppa i Rye har treningstilbud til barn og ungdom i alderen 7-23 år i både terreng-, landeveissykling og utfor. Trening med racersykkel foregår i Maridalen, mens trening på terrengsykling skjer med utgangspunkt fra Sognsvann. Dette passer for dere som liker utfordringer med fart og spenning. Vi sykler mye på sti, men har i år en egen gruppe for ungdom som kommer til å sykle mye grus med litt innslag av sti.

Rye er Norges største sykkelklubb med omkring 2000 medlemmer, og vi har sannsynligvis det største barne- og ungdomsmiljøet også. Vi arrangerer treninger hvor det legges vekt på å mestre sykkelen i et felt på landevei eller i ulikt terreng. Vårt viktigste mål er å få deltagerne til å bli glad i å være ute i skog og mark, og ha glede av sykkelen, enten de vil drive det som en ren hobby eller satse aktivt. For de yngste legger vi vekt på at barna skal få en trygghet på sykkelen, slik at de kan bruke mer av sin oppmerksomhet til å følge med i trafikken når de ferdes på veien.
 
Flere langrennsløpere fra blant annet Kjelsås, Koll, Lyn, Njård og Røa, og noen o-løpere trener sykling i Rye sommerstid. Vi har et godt miljø, bra treningstilbud for alle nivåer og en rimelig treningsavgift. Du kan lese mer om tilbudet nedenfor. Vi har spesielle tilbud for:
- Jenter
- Barn på 7/8-12 år
- Ungdom fra langrenns- og o-miljøet som ønsker introduksjon til terrengsykling
 
Sommertrening fra påske til høstferien i oktober (aldersgrensene er ikke absolutte).
  • Mandager kl 1800-1930. Sognsvann. Terrengtrening for alle fra 7/8 - 18 år. Inndelt i 5-7 grupper etter alder. Egne jentegrupper.
  • Tirsdager kl 1800-1930. Brekke i Maridalen. Landeveistrening nr 2 for 12-18 år.
  • Torsdager kl 1800-1930. Sognsvann. Treningsdag nr 2 i terreng for alle fra 11 - 18 år.
  • Torsdager kl 1800-1930. Brekke i Maridalen. Landeveistrening for alle fra 12-18 år.
  • Lørdager kl 1000-12/13. Brekke i Maridalen. Terreng for alle som er 13 år og eldre.
Grunnet ritt, helligdager eller andre aktiviteter kan enkelte treninger bortfalle. Følg med i aktivitetskalenderen og informasjon fra din gruppeoppmann.
 

Oppstart av treningene

Info gis av gruppeoppmann. Hvem som er ansvarlige for de ulike gruppene og kontaktinfo finnes HER.
 

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

 Jeg er født i 1997. Hvilken grupper er jeg i da?