Du er her

Langtur søndag 10 april

Forum: 

Først av alt takk for turen til alle dere som var med i dag. Godt å kjenne at varmen også kan være på plass så tidlig i sesongen.

Har gjort meg noen tanker rundt turen i dag, og noen ting vi må ta tak i.

 

For det første, det  var annonsert rolig langtur- noe det alldeles ikke ble. Tror ikke veldig mange lå i Sone 1 hele veien. At det ikke ble slik skal jeg ta ansvaret for. Trenger nok å bli tøffere til å holde tempoet nede. Det er gøy når det går fort, men vi må passe på å gjøre det til riktig tid. Vi gjør et nytt forsøk neste søndag.
 

Rullekjøringen fungerer til tider bra, en det er fortsatt et stykke igjen til vi er der vi skal. Vi må bli bedre på å observere veien langt frem og unngå å kjøre tett inntil (eller oppi) hull og sprekker.
Vær nøye med å holde plassen i rulla, dvs. rett bak hjulet til mannen foran. Det var en del vingling i dag, noe som fort skaper usikkerheti rulla, samtidig som det bli vanskeligere å holde jevn fart.
De aller fleste av oss klarer å komme forbi i høyre rekke selv om vi har under 1 meter bredde inn til hvitstripa. Vi slipper inn mye luft i fronten, og dette vil gjøre oss mer slitne i det lange løp.

På turene så tidlig i sesongen, er det ofte mer punkteringer enn senere utover. Viktig at alle har med ekstra slange og utstyr til å bytte ved evt. punktering. Har du gamle slanger, bytt. Slik kan vi alle være med og bidra til å minimere antall punkteringer.

Alt i alt er det mye potensial i laget. Jeg vet vi vil kunne klare de målene vi har satt oss. Det eneste vi er avhengig av- er at alle gjør sin lille del. Til sammen blir det veldig bra.

Ses på tirsdag kl 1800 på Kjeller eller Hvervenbukta.