Du er her

Nye klær til 1. mai?

Tor holder butikken åpen tirsdag 26.april fra klokken 18 til leggetid for dem som har behov for å fornye garderoben før sesongdebuten 1.mai. Husk bankkort! Og ankommer du med bil skal bilen parkeres i gata! Se www.sportsklubbenrye.no/node/25  for kart og oversikt over vareutvalget.

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Tony Farinhas bilde

 

Hva med å fylle opp en bil med klær som kan selges ved Brekke krysset en av de første kveldene utover i April -Mai ? Jeg bor selv på Bjølsen og det har vært mye lettere for mange av syklistene fra vestkanten av Oslo, som er medlem av klubben med behov for en oppgradering.

 

 

 

 

 

 

Jeg stiller meg bak forslget til Tony.

Jeg hadde ikke mulighet til å komme på salget i går. Brekkekrysset et et sted mange Rye syklister benytter som utgangspunkt og dermed et egnet sted for salg.

 

Jeg har lest forslagene om å møte med klær i Brekke krysset. Høres fornuftig ut sett fra syklistens ståsted, men det blir komplett umulig å få til. Jeg må da dra på ca 300 kg klær, fordi størrelser må prøves, og ingen vet riktig om de skal ha flere plagg etc,. og betalingsterminalen bør være tilsluttet strøm.

 Blir for mye pes å få til

Håpet er nå at Spinn på Storo overtar hele ladningen, og da blir tilgjengeligheten bedre.

Hilsen lagersjef Tor

Tony Farinhas bilde

 

Hei Tor

Takk for tilbakemelding.  Er naa i utlandet , derfor problemer med korrekt norsk skriving.

Naar jeg skriver at man kan selge klaer paa Brekke krysset, saa forventet jeg IKKE at du skulle ta med deg alle klaerne du har hjemme [ 300 kg) ; men et utvalg i troyer , kort og lang ermet  i forskjellige storrelser. Som ny rytter i Rye i aar og deltaker i Nissan Cup i neste uke; saa trenger jeg ihvertfall troyer. Jeg haaper at da Spinn kan overta dette i lopet av kort tid, og saa faar jeg avlegge deg et besok i neste uke, istedenfor aaa mote deg paa Brekke krysset.

 

Tony

Gunnar Bøhmers bilde

Tor har solgt klær i mange år. Når han sier det er vanskelig å gjøre slik somTony foreslår, har Tony problemer med å kunne godta det. Da har jeg en god ide: Hvorfor ikke la Tony overta klessalget på Brekkekrysset? Riktig nok har ikke Tor fått fem øre for det i alle disse årene. Men siden Tony mener han vet hvordan det bør gjøres, så kan jo han gjøre det selv. Kjenner jeg Tor rett, synes han sikkert det er OK at Tony kommer og henter tøy og bringer det han ikke selger tilbake igjen.

mvh

Gunnar Bøhmer 

gunnar bøhmer

Tony Farinhas bilde

 

Takk til Gunnar for et godt innlegg, men ikke helt forstått min kommentar  !  

Jeg godtar i høyeste grad Tore's svar og jeg er faktisk på vei til Tore mandag kveld for å kjøpe klær.  Jeg husker fra slutten av 70-tallet Johan Kaggestad solgte NIKE sko fra bilen sin på Stovner banen og det fungerte veldig greit uten betalingsterminal. Hvis det er et krav om betalingsterminal og kort for å selge RYE klær, så kan det nok være vanskelig med et salg fra bilen. Hva er galt med kontanter ?

Når man er ny i klubben , og jeg kjenner ingen, og jeg har heller ikke sett noe annen informasjon om klessalg , så må det være mulig å SPØRRE om alternative løsninger. Jeg regner med at Tore har satt opp 2 nye dager for salg denne uken basert på mitt innspill. Det viser seg at det virker som om det var flere andre syklister som var interessert i mitt forslag på et salg på Brekke krysset uten at jeg har tatt noen utstrakt research på eventuelle interesse rundt dette.

Ut ifra Tore's svar , så ser det ut som om Rye jobber med en løsning av salg på Spinn Storo, og det vil bli i høyeste grad en bedre løsning  for mange.

Jeg har dessverre ikke bil , kun sykkel , men det er mulig at jeg kan hjelpe til med salg av trøyer på Brekke krysset i fremtiden hvis Spinn Storo ikke kan, og dette vil jeg ta opp med Tore når jeg møter ham. Kanskje Gunnar kunne gjøre dette sammen med meg en gang ??

Gunnar , gratulerer med 2.16 og 15.plass i klassen idag !

Have a nice day !

 

 

 

Hei !

Dette er en spennende diskusjon. Jeg er en av mange som er veldig takknemlig for at Tor har tatt på seg jobben med salg av tøy. Synes jobben han gjør er helt fantastisk. Vet det er mye jobb med dette. Av erfaring fra andre sportsklubber vet jeg at i det øyeblikk man flytter salget over i butikk så snakker vi om helt andre priser på tøyet. Håper dette er poeng som blir tatt med i vurderingen videre !