Du er her

Bra kjørt på Enebakk rundt

Per Christian Dæhlins bilde
Forum: 

Enebakk rundt på 2:15 er veldig bra når vi er så få som i dag og vi kjører med ett kjede med samme kjerne hele veien. Jeg tror ikke Rye har hatt inn et 17 timers lag på 2:15 i Enebakk rundt  tidligere.

Det var mye jevn kjøring og mange som jobbet bra, men det viste seg underveis at vi har syklet litt lite samme til at kjedet skal fungere helt optimalt. Vi fikk fra tid til annen litt store luker, noe som tyder på litt rykking i front. De som ble sittende med lukene slet mer enn de skulle, men dette får vi god tid til å jobbe med fremover.

Nå skal vi bruke ukene fremover godt slik at vi kan kjøre like fort i Randsfjorden rundt :-)

Øystein Bråtens bilde

Ja en stor takk for turen til alle startenede på laget. Deilig vær og deilig med rekord. Og ikke vær bekymret for at dette er tempoet vi skal kjøre under DSSP, der skal det kjøres roligere.

Oppfordrer alle til å være aktive på forumet. Har du spørsmål og synspunkter til trening og ritt - still de gjerne her. Ikke minst forberedelser til DSSP, nyttig info og tips formidles gjennom forumet. 

Vi ses på treninger fremover, og husk: vær snille med både dere selv og sykkelen etter treninger og ritt - nok / riktig mat og godt med søvn, samt renhold og smøring av sykkel er detaljer som gjør turene mer behagelig :)

Fredrik Nensin Bergs bilde

 Takker så mye for en flott tur som "gjestedeltager" fra Rye19.

Fikk ikke bidratt så mye som jeg ønsket, men det var gøy å bli med inn til ny lagrekord :-)

Jeg er imponert over hvor mye kjørestyrke som er i dette laget!