Du er her

Første ritt!

 

Jeg har som mål å gjøre det så godt som mulig og få en god gjennomkjøring.

Den siste tiden har jeg fått trent bra og jeg føler meg ganske klar. Men, det er litt vanskelig å si hvordan formen er ettersom det er en stund siden jeg har kjørt løp, Samt hvordan er benet etter skaden jeg fikk i vinter. Uansett så ser jeg frem til start og jeg gleder meg.

Mega mila på harestua 10km tempo vc, velger å kjøre dette rittet med landeveisykkelen min, pga ikke alle delene til "el tempo gigante" har kommet fra Japan.

 

Bra stemning og godt vær på harestua traff på mange gamle kjente både fra klubben og andre klubber, da jeg fikk hentet start nr ved sekriatet fikk man vite at rittet var utsatt med ca 15min, har merket i hele dag at jeg hadde for mye nærver helt sykt, fikk varmet godt opp trillet bort til start, fikk snakket litt med starter mannen slik at jeg fikk optimal start (takk for hjelpen) men rett før hørte jeg det ingen ønsker å høre fiiiiissss der var det en pungtering, trudde det var meg men det var en som startet 2 plasser bak meg trur han hadde max flax da han fikk låne ett hjul. Starten gikk jeg gikk i den klassiske fella dro i alt for hardt prøvde å ta meg sammen rett etter vending som var bedre en før(må jobbe mer med) ble jeg tatt igjen av en, fan tenker jeg, da jeg ble passert av nr 2 tenkte jeg nok er nok så jeg la meg på siden av ham, det er ikke lov å ligge rett bak, det ble en fin kamp nesten til målstreken, synes formen er stigende og jeg gleder meg fremover.

Ankelen blir bedre og bedre den også noe smerter etter styrke og litt harde økter samt noe hevelser men men synes det ikke plager meg noe nevne verdig selv om jeg mangler litt på power men det kommer det er jo tidlig på sesongen

 

Sykkel hilsen

Glenn

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese