Du er her

Påmelding for Ryeryttere til Nissan cup stafett 1. juni

Tord Bern Hansens bilde

1/6 gjentar Rye suksessen og arrangerer stafett i Nissan cup. Mer om stafetten på www.nissancup.no. Videoen fra i fjor kan du se her. Rye har også i år ambisjoner om å være klubben som stiller flest lag. Stafetten er for alle som er 10 år til og med veteran. 6-9 åringer sykler vanlig fellesstart . Alle fra Rye som ønsker å være med på stafetten, melder sin interesse her innen 25/5. Etteranmelding frem til 29/5 kl 20, men de siste kan bli plassert på oppsamlingslag. 6-9 åringer som sykler vanlig fellesstart skal ikke melde seg på ovenfor.

Gruppeoppmennene i samarbeid vil sette opp lag for:

- Mix 10 år (9 åringer som har lyst kan melde seg på her)
- Mix 11-12 år
- Mix 13-14 år
- Mix 15-16 år
- Mix jun+sen+veteran
Det er 4 på hvert lag, og minimum en jente. Jentene sykler 2.etappe. På den måten får de syklet nogenlunde samlet, men slipper likevel alle knuffingen det kan bli på en 1.etappe.
 
Voksne Ryesyklister som ønsker å sette opp egne vennelag kan gjøre dette direkte selv. Gå til Nissan cup og meld på selv. Ikke meld på lag her. 
 

Uttakskriterier

 
Mix 10 år
Vi følger barneidrettsbestemmelsene og rangerer/topper ikke. Når lagene settes sammen prøver vi å lage jevne lag. I den grad vi greier det, vil vi sette sammen barn som kjenner hverandre. I utgangspunktet bør de raskeste sykle førsteetappen. På den måten blir det mindre forbikjøringer på kommende etapper.  
 
Mangler vi ryttere i denne klassen spør vi ivrige 2002 barn (9 åringer) om de har lyst til å være med. Disse rekker å sykle rekruttstarten først. Disse kan gjerne melde sin interesse selv også.
 
 
Mix 11-12 år
Her åpnes det for rangerte resultatlister, og vi tolker reglene slik at vi står fritt til hvordan vi ønsker å sette sammen lagene. I Rye vil vi sette sammen 1-2 lag med de beste syklistene og deretter sette opp jevne lag. Vi vil også prøve å samle venner/kjente på samme lag. Mangler vi noen til å stille fulle lag, spør vi om ivrige 10 åringer ønsker å sykle i denne klassen (også).
 
 
Mix 13-14 og eldre
-          Hensikten er å sette sammen rangerte lag etter hvor gode løperne er
-          Bruker i utgangspunktet sammenlagt plassering i Nissan cup så langt (3 første ritt)
-          Kan benytte skjønn hvis det er klart at ryttere har hatt uhell, vært syke eller lignende
-          Kan se på andre ritt som Norges cup eller internasjonale rundbaneritt denne sesongen
 
 

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese