Du er her

N3 - Norefjellrittet 2. juli 2011

Svein Hetlands bilde

N3-Norefjellrittet- Et av kalenderens høydepunkt.

Norefjellrittet har på ekstremt kort tid blitt tatt inn i varmen blant entusiaster. Rittet har en kontinental ramme som du knapt finner maken til innenfor landegrensene.  Den 70km lange hovedløypen er en blanding av sti/setervei, grus og noe asfalt, og med sine 1900 høydemeter er det en utfordring for selv den beste terrengsyklist.

 

Norgeseliten kommer

Norgesmesterne Lars Ragnar Manengen og Linda Larsen. Fredrik Stormo, samt Greg Saw med sitt Protein Fabrikken -Abax maraton team og Rune Høydal med Team Unoted Bakeries har allerede meldt sin ankomst. Anders Aukland og resten av Team Xtrapersonell stiller også til start.

 

Rittet har alternativer til alle

Nytt av året er en kortere distanse med tidtaking på ca 50km, med de samme ingrediensene som i hovedrittet. 50km kan også sykles uten tidsregistrering. 22km løypen passer for hele familien og er uten tidsregistrering. I 22km traseen blir det også ungdomskonkurranse i henhold til NCFsine rettingslinjer.  Det arrangeres også Barnas N3, en flott løype med små ”hinder” som gir  mestringsfølelse.

 

Norefjellrittet er mer enn tiden i løypene 

Med start og mål ved Quality Spa Resort Norefjell. Norges beste spa-resort, er rammen satt. Det legges opp til en fullverdig arrangementhelg, med masse aktiviteter også utenom sykling.

 

Praktisk info.

       Seeding til Grenserittet

       Videogjennomkjøring av løypen; VIDEO

       Se løypekartene her; 70KM LØYPE ,50KM LØYPE22KM LØYPE

       Les hvilken løype som passer for deg?: LØYPE ANBEFALING

      •       PÅMELDING

      •       www.n-3.no

       Stor afterbike etter målgang

 

Se vedlagt PDF for Spesial tilbud til klubben

 

 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese