Du er her

Nordmarka Rundt

Forum: 

Ser at vi skal sykle prologen på lørdag, noen som vet hva man skal gjøre hvis man allerede er påmeldt til rittet?

Terje Anton Gudmundssons bilde

Jeg lurer på det samme !

Willy Hugo Nordness bilde

Det er jo egentlig veldig enkelt det hele.

Tror ikke at L35 har dugnad på Nordmarka, har du dugnad så er prologen en "greie" .

Er du påmeldt Nordmarka så sykler du selvfølgelig rittet og hopper bukk over prologen,

hvorfor det er satt opp prolog Nordmarka på treningsplanen til L35 i stedet for rittet tipper jeg enten er FEIL eller ..................................... tja, si det !!

~Fuji~

Per Christian Dæhlins bilde

Hei,

Lille 35 - det inkluderer alle som står på listen til Lille 35 - har i år dugnad på Nordmarka rundt. De skal sykle prolog fra Årvoll skole kl. 09.00 på lørdag slik som det står i aktivitetskalenderen.

Har du ikke meldt deg til dugnad så send en mail til Anne Lise, annelilu@gmail.com med en gang. Hun styrer dugnaden. Vi trenger fremdeles en del løypevakter, og melder du deg selv så slipper du at vi å ringe deg :-)

Hvis noen har meldt seg på Nordmarka så får de refundert startkontingenten sin.

Sammen skal vi lage Østlandets beste rittet i år. Vel møtt på dugnad :-)

mvh
Per Chr Dæhlin

 

Per Christian Dæhlins bilde

Hei

Har du meldt deg på rittet, men skal ha dugnad så send meg navn, adresse og kontonummer i en e-post så refunderer vi startkontingenten din. Link til e-post: Per Chr. Dæhlin

mvh
Per Chr. Dæhlin

Willy Hugo Nordness bilde

AHA, der kom forklaringen for 35 folket :-)

~Fuji~

Terje Anton Gudmundssons bilde

Flott Per Chr. :)
Jeg har sendt deg email og er gjerne med på dugnad.

Hei!

På treningsplanen som ble sendt til alle på laget i våres samt på Aktivitetskalenderen, går det fram at Lille35 skal sykle Nordmarka rundt som prolog lørdag kl. 9.00 fra Årvoll skole.
Har du meldt deg på rittet og betalt startkontingent, gjennomfører du rittet på søndag og står over treningen med oss på lørdag. Poenget med vårt opplegg er at vi får trening i å sykle sammen på lørdag og kan delta på dugnad på rittet søndag. Pose og smekk kan det kanskje oppleves som, men det er i vår og klubbens interesse - begge deler.

Hilsen
Lars Åge
 

Tony Farinhas bilde

 
Som førsteårs syklist i Rye, så har jeg meldt meg på både til Lille 30 og Lille 35 gruppen. Jeg var ikke klar over og har heller mottatt noe post fra Lille 35 gruppen om dugnad ved NR. Men da det ser ut til å bli dårlig vær, så står jeg over NR og jeg stiller på dugnad søndag   !!  Jeg sender separat mail til Per og Anne Lise.