Du er her

Tusen takk for dugnadsinnsatsen :-)

Per Christian Dæhlins bilde
Forum: 

Tusen takk til dere i Rye 19 for dugnadsinsatsen for Nordmarka rundt :-))

Vi leverte et flott arrangement og et godt arrangert ritt uten uhell. Vi har fått masse positiv tilbakemelding fra deltagerne, skolen, politiet etc. Jeg vil spesielt takke alle løypevaktene. Dere er veldig viktig for sikkerheten til rytterne og det var utrolig bra at det var folk i alle kryssene. Når vi kjørte ut noen ekstra vakter før de første rytterne så ble det bare supplering i enkelte store kryss. Det var folk over alt.

Matstasjonene fungerte utmerket og folk var også veldig fornøyd med serveringen på skolen etter rittet.

Mange har vært fornøyd med at rittet er flyttet til Årvoll skole. Det skaper litt mer jobb med riggingen, men det ble utmerket utført av Rye 16.

Vi har fremdeles noen utfordringen med resultatlistene, men det skal ikke ta fra oss glede over å ha levert et flott arrangement. Så igjen: Mange takk for at du var med å bidro til å lage et flott sykkelritt.

Vi skal nå evaluere rittet. Hvis det er noe du mener bør med i den evalueringen, så send meg en epost på per.dahlin@skrye.no

mvh
per chr dæhlin
leder landevei i Rye

Hanne Eldbys bilde

Fikk tatt min dugnadsbit med pakking av startnummer på onsdag, så jeg syklet Nordmarka rundt. Kjempebra opplegg. Hyggelige folk i alle rundkjøringer og matstasjoner, og coca colaen smakte mye bedre enn ellers :-) Til og med regnet var av den snille typen. Godt jobba av dugnadskomite og alle andre som deltok!

Hanne