Du er her

Europacup Gippingen 2011

 

Europacup Gippingen 2011

Nok en gang har jeg vært så heldig å få bli med det norske hc laget på tur og for en tur

Årets første internasjonale løp over. I helga har vi vært i Gippingen i Sveits.

Fly er ikke så dig for ankelen min


 

Gutta boys


 

 

På fredag var det tempo 2 runder a`8,1km og lørdag felles start 5 runder a`10,1km

3utdøvere og en leder

Leder Espen har gjort en kjempe jobb for at vi skal ha det tipp topp

Tempoen

Denne sesongen har jeg ikke trent så mye som jeg skulle ønske på tempo, derfor var jeg vanvittig spendt på hvordan dette skulle gå, pga mye reising stilte vi fra norge med landeveisykel med platehjul og tempobøyle som jeg kun hadde testet ut ett par ganger.

Runden var grei selv om jeg ikke fikk lagt meg inn i bøylen så ofte gikk noe bedre på andre runden,klarer heller ikke da å gire så det er topp å tenke på¨at jeg har en del å hente på å bruke temposykel og er strålende fornøyd med en 5 plass.

 

Fellesstarten  gikk i en rundløype på 10,1 km. Denne skulle sykles 5 ganger. Det var en utrolig hard løype i. en 3 km lang bakke som vi skulle opp med opp mot 10% på det bratteste. Denne løypa passet ikke meg men hadde helt klart som mål om å sitte med inn. Feltet var ikke så stor noe som er perfekt for meg og at stort sett alle de aller beste var med utenom noen få Satt perfekt med i bakken vær gang men mista feltet nedover så jeg måtte jobbe som bare det, så kom vi inn i siste runden og jeg lå litt feil og nedlenderen foran meg slapp, og da klarte jeg akurat ikke å få kontakt med leder gruppa med 4 i min klasse, takk og pris på at kjøre computern hadde slått seg av (den var vel like liv redd som meg da jeg stupte ned og gå alt det holdt til 5plass mitt aller beste felles start så langt fikk til sykt mange arbeidsoppgaver

Resten av laget kjørte bra i helga også Morten Jahr kjørte en grei tempo 12 og fellesstarten med en 9 plass les mer om mortens skildringer av helga her

http://mortenjahr.blogspot.com/2011/06/europacup-gippingen-2011.html?spref=fb

Åge Jønsberg kjørte sterkt på tempoen i går. Han ble nr 7 og nr 10 på fellesstarten. Så det var en veldig bra helg av laget. Dette lover godt til neste helgs verdenscup.

 

 

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese