Du er her

Presse- og samfunnskontakt i Sk Rye

I mars besluttet årsmøtet  i Sk Rye at klubben trenger en presse- og samfunnskontakt. Nedenfor kan du lese en presentasjon av klubbens første tillitsmann i vervet.
Han får fast plass i klubbens hovedstyre.

"Jeg heter Helge Rege Gårdsvoll, er 26 år og klubbens nye medie- og samfunnskontakt. Av utdannelse er jeg sivilingeniør og jeg jobber til daglig som konsulent i Capgemini. Siden jeg bare har bodd i Oslo i to år er jeg ikke den mest erfarne i Rye, men håper likevel jeg kan representere klubben på en god måte.

Vi ser nærmest daglig oppslag i mediene om trening og fysiksk aktivitet og denne våren har det vært mange saker om konflikten mellom bilister og syklister. Jeg opplever at konfliktnivået i denne diskusjonen ofte er høyere enn det er langs landeveien. Samtidig er det få turer jeg har vært med Lille 35 i vår der ikke en eller annen bilist har vist misnøye med treningen vår. Jeg håper å kunne gi konstruktive innspill i mediene og i samfunnsdebatten for å fremme klubbmedlemmenes interesser, enten de ferdes på landeveien eller i marka, og om de har ski, sykkel eller joggesko. Mye kan gjøres bare med opplysning av reglene som finnes, og at vi som klubb fremmer dette både i samfunnsdebatt og i vår opptreden.

Jeg ønsker å kunne være en stemme for klubben, og for å kunne gjøre det på en god måte vil jeg gjerne ha innspill. Hva er de største utfordringene og hvilke tiltak kan fungere? I dialog med dere gjennom forumet på hjemmesiden og med styret håper jeg å gjøre Rye til en tydelig, konstruktiv og innflytelsesrik samfunnsaktør."

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Frank Thommesens bilde

Hei Helge !

 

Så flott at du tar dette vervet, det er et behov for dette.

Er stevneleder for Oslo triathlon og vi ønsker og implementere deg i arrangementet.

 

Kan du ta kontakt med Dag Oliver som jobber mot presse og media for oss.

Du treffer Dag på tlf : 99 09 95 33

 

Frank Thommesen

40 47 54 15

Frank T.